Ny hanske-avtale på plass for skiskytterne

skiskyttere

Avtalen mellom Norges Skiskytterforbund og klesleverandør Odlo endres. Nå kan utøverne velge blant to hanske-merker for de neste tre sesongene. 

– Odlo har produkter av svært høy kvalitet og leverer gode produkter. Utgangspunktet for justeringen i avtalen dreier seg om at hanskene deres ikke har passet alle våre utøvere. Nå kan de velge blant to merker, enten Odlo-hansker eller fra Kinetixx, sier Anne Varden, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund. 

I løpet av forrige sesong ble det kjent at enkelte utøvere ønsket å benytte andre hanske-merker for å kunne prestere optimalt. På bakgrunn av dette, inngikk forbundet og Odlo en spesialavtale som tillot større valgfrihet sist vinter. Nå har de imidlertid kommet til enighet om å slippe til en ny leverandør. 

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

– Forskjellene er store fra utøver til utøver, og det er personlige preferanser. Per i dag tilbyr ikke Odlo skreddersøm på hansker, og dermed har vi godtatt at Kinetixx kan være et alternativ for dem som ønsker denne muligheten, forteller administrerende direktør i Odlo, Knut Are Høgberg.

Den nye leverandøren, Kinetixx, kommer inn med et tilsvarende beløp som dekker en reduksjon i avtalen med Odlo. Avtalen vil med andre ord ikke svekke forbundets økonomi. 

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

– Det er bra at vi kan velge blant to aktører som leverer god kvalitet, men på litt ulike måter. Hansker er ett av våre viktigste arbeidsverktøy. Det viktigste for oss er å prestere så godt vi kan, og derfor er vi glade for at Odlo er lydhøre og rause i denne situasjonen,  forteller Johannes Thingnes Bø.

Odlo vil fortsatt ha eksklusivitet på alt sportstøy og bekledning, og det er kun innenfor hanske-segmentet at det nå åpnes opp for en ytterligere leverandør som tilbyr et annet type produkt. 

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

– Vi har god dialog med begge parter om dette, og har tro på at dette er en løsning som fungerer, forteller generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Anne Varden. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.