skiskyter

Disse skiskytterne reiser til cupfinalen i Østerike

Norges Skiskytterforbund har foreløpig tatt ut 11 utøvere som reiser til østerrikske Obertilliach 10. – 14. mars. – Det har vært en spesiell sesong for alle som driver idrett, og til siste... Les mer »
skiskyter

Disse skal gå VM-stafett i skiskyting

VMs mest nervepirrende konkurranser nærmer seg – lørdag skal både herrene kvinnene gå stafett, mens fellesstartene går søndag. Norges Skiskytterforbund har offentliggjort sine to stafettlag og lagoppstilling, både kvinne- og herrelaget i... Les mer »
skiskyting vm

Par-stafett-duoen til skiskyting-VM er klar

Norges Skiskytterforbund har tatt ut Johannes Thingnes Bø og Tiril Eckhoff til par-stafetten i VM. Den går av stabelen torsdag 18. februar klokken 15.10. Det blir altså verdenscup-lederne på både kvinne- og herresiden... Les mer »
skiskyttere

Disse skal til skiskytter-VM i Pokljuka 2021

Norges Skiskytterforbund har klargjort uttaket til VM i skiskyting i Pokljuka, Slovenia 10. – 22. februar. Etter fantastiske prestasjoner så langt i sesongen, er VM-uttaket klart. Så langt i sesongen har de norske... Les mer »
skiskyter

Disse 12 skiskytterne skal til verdenscupen i Oberhof

Norges Skiskytterforbund har gjort følgende uttak til sesongens femte og sjette verdenscup 08. – 17. januar 2021 i tyske Oberhof. Første trimester i skiskytternes verdenscup er gjennomført, og det norske laget har... Les mer »
skiskyter

Disse 12 skiskytterne skal konkurrere i Hochfilzen

Norges Skiskytterforbund har gjort følgende uttak til sesongens tredje og fjerde verdenscup 07. – 20. desember i østerrikske Hochfilzen.  Etter to innledende runder i verdenscupen i finske Kontiolahti, vender den norske troppen nesa... Les mer »
nrk

Sporten du kan glede deg til denne vintersesongen på NRK

NRK er vintersportens hjem når Ida Nysæter Rasch og Emil Gukild inviterer inn til årets Vinterstudio for å gi deg de viktigste sportsbegivenhetene gjennom vinteren. VM i nordiske grener, skiskyting og alpint... Les mer »
skiskyter

Dette er Norges skiskytterlandslag neste sesong

Uttaket til de sju landslagene for sesongen 2020/2021 er klart. For Karoline Knotten, Ida Lien og Sturla Holm Lægreid blir det første sesong som en del av elitelaget. – Vi har mange... Les mer »
skiskyting

Skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses

Etter anbefalinger fra nasjonale og lokale helsemyndigheter er det besluttet at skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses, i frykt for spredning av korona-smitte. Det ble besluttet onsdag formiddag i samråd med kommunehelsetjenesten... Les mer »
skiskyter

Disse skiskytterne skal gå verdenscup i Kontiolahti 12. – 15. mars

Snart er det klart for verdenscup i skiskyting i Kontiolahti. Stedet ligger i den østlige delen av Finland i landskapet Norra Karelen. Norges Skiskytterforbund har gjort følgende uttak til sesongens åttende verdenscup... Les mer »