MUSIKK: Magne Furuholmen slipper julelåta «There Goes Another Year»

drabant

Nå kommer årets offisielle julelåt for Frelsesarmeen. For 2019 er det Magne Furuholmen som tar over stafettpinnen med «There Goes Another Year».

Forrige fredag slapp han sitt nye soloalbum «White Xmas Lies«; en noe annerledes juleplate. Sammen med singler som «This Is Now America» og «The Light We Lost» finner vi der også åpningssporet «There Goes Another Year».

Les også:  Høysesong for brann: Slik kan du sikre deg best mulig

Frelsesarmeen har valgt denne sangen som deres offisielle julelåt for 2019, som dermed gjør Furuholmen til årets juleartist for organisasjonen.

– I perioder hvor det skjer noe dramatisk i livet, så er julefeiringen nesten en absurd tid hvor man egentlig føler seg utenfor. Jeg føler vel også det at den kjennskapen jeg har til Frelsesarmeens arbeid på en måte er representert i teksten. Det føles bare riktig at den låten knyttes til det arbeidet som Frelsesarmeen gjør, sier Furuholmen selv om samarbeidet.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.