NTB starter «Rundens lag» i samarbeid med OBOS

ntb obos

Ventetiden er endelig over, og det første sparket på ballen i OBOS-ligaen 2019 kom i lørdagens kamp mellom Start og Aalesund. Der var også NTB på plass for blant annet å rangere spillerens prestasjoner på banen.

NTBs reportere setter spillerbørs etter alle de 240 kampene som spilles i løpet av en sesong i OBOS-ligaen.

Disse børskarakterene legger grunnlaget for hvem som stikker av med tittelen “Årets spiller” i november.

– NTBs reportere følger OBOS-ligaen tett og har opparbeidet seg en bred og god kompetanse til både ligaen, spillerne og klubbene. At vi nå også kan bruke denne innsikten til å sette opp et “Rundens lag” etter hver serierunde, er veldig positivt. Dette vil bidra til å øke interessen og oppmerksomheten rundt ligaen ytterligere, og samtidig bidra til å løfte frem profiler og spillere som utmerker seg og gi dem den oppmerksomheten og synligheten de fortjener gjennom hele sesongen, sier Eddie Thomas i OBOS.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Nasjonalt eierskap
Hos NTB er man glad dette produktet nå ser dagens lys.

– Vi er kjempestolt over dette produktet. I Eliteserien vurderes spillerne av pressen uke etter uke, men ingen har klart å ta et nasjonalt eierskap over spillerbørsen i OBOS-ligaen. NTB er til stede på alle disse kampene, og våre reportere kommer til å vurdere spillerne fra 1 til 10 etter hver kamp. I partnerskap med OBOS tror jeg dette kan bli et interessant produkt både for klubbene, spillerne og lokalavisene til klubbene i ligaen, sier sportsdatasjef i NTB, Terje Alstad.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Rundens lag finner du på OBOS-ligaens hjemmeside og på OBOS-ligaens Facebook-side.

Skal også kåre “Årets lag”
Etter fjorårets sesong var det Aalesund-spilleren Holmbert Fridjonsson som stakk av med den prestisjefylte tittelen “Årets spiller” i OBOS-ligaen, mens Stian Rode Gregersen og Kamer Qaka toppet børsen de foregående årene. Kåringen i år blir den fjerde av sitt slag.

– På tampen av sesongen kommer vi til å ta ut det som blir «Årets lag» og «Årets spiller», basert på spillerbørsen reporterne våre setter, informerer Alstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.