Oppsummering av 2021: Slik hadde norske single det i år

hjemmespa

Året er snart over, og nok en gang ble det spesielt, kjennetegnet av flere restriksjoner,anbefalinger og hjemmekontor… i tillegg til et comeback av det sosiale livet! Derfor er det nå tid for å ta et lite tilbakeblikk på hvordan norske single hadde det i 2021.

Takket være data fra aktiviteten på dating-appen happn, og en spørreundersøkelse blant brukerne, har happn laget et sammendrag for 2021.

Les også:  Snøfreser får naboer til å klikke

Selv om det har vært komplisert den siste tiden, må man aldri undervurdere hvormotiverte single er for å finne kjærligheten: 750 000 Crush, 16 millioner meldinger… Kjærligheten lar seg aldri stoppe.

Hvis du heter Martine, så er du i toppsjiktet når det gjelder Likes. De som heter Martine har også Crushet mest med Henrik, Eirik og Daniel.
Hvis du er født i Fiskene, Krepsen, eller Tyren, har du helt sikkert hatt et aktivt år! Dette var de tre mest Likte stjernetegnene på happn.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

I år har happn utviklet en rekke nye funksjoner for å gi appen mer autentisitet og flere relasjoner blant single. Og de norske brukerne har talt – takket være den nye talefunksjonen happn voice.

Med denne funksjonen kan brukerne dele taleopptak rundt forskjellige temaer. De mest populære temaene er: den perfekte middagen på første date, sangen du har på hjernen og fritt tema (for de som føler seg inspirert).

Les også:  Topp 10: Hit reiser vi for å feire jul

De single har også delt favorittmusikken sin for å få Crushet sitt til å danse på happn. De tre mest populære sangene på Spotify-kontoen deres er Blinding Lights, Stay og Save Your Tears.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.