NENT Group sikrer seg langsiktig avtale til Ishockey-VM

NENT Group har sikret seg rettighetene til de fem neste verdensmesterskapene i ishockey. Ishockey-VM 2019 skal sendes på Viasat 4, Viasport og Viaplay i mai. Norges kamper vil bli vist på Viasat 4.

NENT Group har siden juni 2018 investert i en rekke store sportsrettigheter, inkludert vinteridrett som både verdenscup og VM i alpint og langrenn. Nå styrkes porteføljen ytterligere med en femårig avtale om Ishockey-VM.

– Sportsinnhold samler seerne foran TV-skjermen, og vi er svært fornøyde med rettighetene vi nå har sikret oss. Rettighetene til ishockey-VM passer perfekt inn i rekken av de nyervervede vintersportsrettighetene og ellers sterke hockey-rettighetene vi tilbyr på NENT Groups kanaler og plattformer, sier administrerende direktør i NENT Group, Vegard Klubbenes Drogseth.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

VM 2019 arrangeres i Slovakia 10. – 26. mai. Norge spiller de sju gruppespillkampene sine i hovedstaden Bratislava. Ved siden av Norge, består gruppe B av Sverige, Russland, Tsjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia. Alle Norges kamper og hele sluttspillet vil bli vist på Viasat 4 og Viaplay. De resterende kampene vil bli vist på Viasport og Viaplay.

NENT Group har sendt Ishockey-VM en rekke ganger tidligere, og har også de nordiske rettighetene til NHL og KHL, de to største ligaene i verden.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

– Ishockey-VM er en svært god sportsrettighet, og vi gleder oss til å kunne følge Norge i aksjon mot verdens fremste hockeynasjoner i årene som kommer, sier sportssjef i NENT Group, Anne Tufte.

NENT Group har sikret seg rettighetene til hockey-VM fra Slovakia i 2019, fra Sveits i 2020, Hviterussland/Latvia i 2021, Finland i 2022 og Russland i 2023.

Kvartfinalene i VM 2019 er fordelt mellom arrangørbyene Bratislava og Košice, mens begge semifinalene og finalen spilles i hovedstaden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.