Negotia avviser nye forslag fra Felleskjøpet på å løse streiken

felleskjøpet

I helgen har Felleskjøpet tatt nye initiativ overfor Negotia for å komme til en løsning som kan få slutt på streiken. Fremfor å komme Felleskjøpet i møte svarte Negotia med ytterligere nye krav.

På torsdag sendte Felleskjøpet et tilbud til Negotia for å få til en løsning på streiken. Dette ble blankt avvist uten at Negotia var villige til å møte oss ved forhandlingsbordet, men i stedet kom med nye krav.

Les også:  Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

– Felleskjøpet har et sterkt ønske om å komme til en rask løsning på denne konflikten og vi ville gjerne få til en løsning slik at vi igjen kan garantere at alle husdyr får nok fôr, sier direktør Kari Wang Olsen.

Negotia ikke har kommet Felleskjøpet i møte og streiken fortsetter. Dessverre kom Negotia også denne gang med ytterligere nye motkrav.

Les også:  - Arbeidsgiver bør hjelpe medarbeidere med dårlig råd

– Vi undres også over at Negotia stiller spørsmål om tariffmessige forhold når Felleskjøpet skal over til Norges største arbeidsgiverorganisasjon NHO. Vi i Felleskjøpet føler oss trygge på at det å bli medlem i NHO vil ivareta våre medarbeidere på en god måte. For å gjøre det helt klart: Ingen kommer til å miste alt, slik Negotia uttaler i media i helgen. Ingen vil heller stå uten en avtale i en overgangsperiode, avslutter Kari Wang Olsen, direktør HR i Felleskjøpet Agri

Les også:  Dette må du vite om usaklig oppsigelse

Felleskjøpet gjør sitt ytterste for å tilpasse driften etter de ressursene som er tilgjengelige for å minimere negative konsekvenser for alle berørte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.