bondegård

Georg (21) og Karstein (23) fra Nordland finalister i «Årets unge bonde»

For fjortende gang skal Norges Bygdeungdomslag, Felleskjøpet og McDonald’s finne unge bønder som stikker seg litt ekstra ut. Vinnerne stikker av med 20.000 i reisestipend, et gavekort på Felleskjøpet til en verdi... Les mer »
bondegård

Kortreist teknologi gir gevinst for bonden

Felleskjøpet Agri inngår leverandøravtale med Dimensions Agri Technologies (DAT) på unik løsning for presisjonsjordbruk. Teknologien til det norske selskapet er utviklet gjennom mange år, og er testa gjennom åtte år hos norske... Les mer »
ys

Storstreiken: Nytt streikeuttak i YS

Søndag morgen varslet YS om at en ny pulje medlemmer tas ut i en eventuell streik. Dette vil i så fall kunne føre til at blant annet Remas butikker ikke får påfyll... Les mer »
jcpnordic

Jakten på «Årets unge bonde» er i gang

For fjortende gang skal Norges Bygdeungdomslag, Felleskjøpet og McDonald’s finne unge bønder som stikker seg litt ekstra ut. Vinnerne stikker av med 20.000 i reisestipend, et gavekort på Felleskjøpet til en verdi... Les mer »
felleskjøpet

Felleskjøpet styrker satsingen på potet- og grønnsaksprodusenter

Potet- og grønnsaksproduksjon er en viktig del av norsk landbruk. Økt fokus på kortreist og bærekraftig matproduksjon er avgjørende for å sikre selvforsyningsgraden i Norge. Felleskjøpet Agri har besluttet å ta en... Les mer »
Felleskjøpet Agri

Nå er nyheten Havrebar kommet til Felleskjøpet i Bodø

For første gang lanserer samvirkekonsernet mat under egen merkevare. Nå er nemlig den nye FK Havrebar kommet ut i alle Felleskjøpets nesten 100 butikker i Norge. – Dette er starten på det... Les mer »
Felleskjøpet

Økt lønnsomhet i kornproduksjonen er nødvendig

– Norsk mattrygghet er avhengig av at norske kornprodusenter ikke gir opp. Nå trenger vi kompensasjon for økte kostnader og bedre lønnsomhet, sier Anne Jødahl Skuterud i Felleskjøpet Agri i et innspill... Les mer »
felleskjøpet

Sterke tall fra Felleskjøpet Agri i 2019

Felleskjøpet Agri oppnår rekordomsetning i 2019 og flere forretningsområder viser gode resultater i krevende markeder. Konsernets resultat preges fortsatt negativt av tørkesommeren landbruket opplevde i 2018. Konsernet Felleskjøpet Agri økte omsetningen i... Les mer »
bakervarer

Forskningsrådet støtter Felleskjøpets kornsatsning

Forskningsrådets program Innovasjonsprosjekter i næringslivet tildeler Felleskjøpet Agri 10,2 millioner kroner. Midlene går inn i et større prosjekt som skal sikre sporbarhet, datafangst og bærekraftig produksjon av norsk korn. Norsk korn er... Les mer »
felleskjøpet

Streiken i Felleskjøpet er over

De ansatte som har vært i streik, gikk tilbake på jobb fra arbeidstidens begynnelse onsdag morgen 25. september. Løsningen innebærer at Negotias medlemmer får et lønnsoppgjør på 3,2 prosent per 1.april 2019,... Les mer »