Nå kommer Freia Smil som iskrem i Bodø-butikkene

Nucleus

Det søte samarbeidet mellom de to norske merkevarene Hennig-Olsen Is og Freia fortsetter: nå lanseres deilig Smil på pinne.

Freia Smil ble lansert som boksis høsten 2022 og ble en umiddelbar suksess. Nå kan iskrem- og sjokoladeelskere glede seg over at Smil endelig blir lansert som småis. I uke 8 lanseres Freia Smil – en deilig fløteis med sjokoladetrekk og herlig Smilsaus. 

Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

– Kombinasjonen av Hennig-Olsen iskrem og Freia-sjokolade har resultert i helt unike produkter som forbruker umiddelbart kjenner igjen i isdisken. Det har vært en kjempesuksess på tvers av alle kategorier og det er stor etterspørsel etter å få favorittsjokoladene sine inn i iskremverdenen, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

– Freia har hatt et svært godt samarbeid med Hennig-Olsen Is i over 30 år. Det er virkelig inspirerende å se hvilken suksess vi har hatt med å kombinere populære sjokolademerker og Hennig-Olsen Is. Nå gleder vi oss veldig til å se hvordan Freia Smil mottas i isdisken, sier Sølvi Grana Slotte, markedssjef for Freia hos Mondelez.

Les også:  Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

Freia og Hennig-Olsen Is har samarbeidet i over 30 år og lansert mange spennende iskremvarianter opp gjennom tidene.

Freia Smil er tilgjengelig fra uke 8 hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris samt Shell, Esso, Deli de Luca, Mix og Jafs.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.