Nå blir det enklere å vedlikeholde de populære robotgressklipperne

handeland

Husqvarnas mest populære robotgressklippere har blitt oppgradert. De nye Automower 310 Mark II og 315 Mark II har fått et oppgradert design som letter og reduserer behovet for vedlikehold. 

De to oppgraderte modellene klipper plener opp til 1 000 – 1500 kvadratmeter og kan håndtere plener med mange hindringer, som blomsterbed, trær eller sandkasser. Robotgressklipperne tilpasser seg også automatisk til gressets veksthastighet.

Les også:  Virke reisepuls: Hytta i Norge er mest populær i påsken

Modellene er utstyrt med frostsensorer som avbryter klippeplanen automatisk ved frost for å beskytte plenen. Husqvarnas patenterte løsning for guidekabel er også inkludert. Med den klippes plenen perfekt selv på svært trange passasjer, uten at hjulene etterlater spor.

Lettere å vedlikeholde
Vedlikehold er enklere med det nye designet. Utsiden og bunnen av robotgressklipperen kan enkelt rengjøres med en hageslange, og ubalanse på klippedisken oppdages automatisk.

Les også:  Fersk undersøkelse fra HelloFresh: Unge nordmenn foretrekker utenlandsk mat

Gressklipperne finner ladestasjonen ved hjelp av tre ulike søkemetoder: via ladestasjonen, begrensnings- og guidekabelen. Brukeren kan styre robotgressklipperen med smarttelefon ved hjelp av appen Automower Connect Home.  

Skånsom for både gress og naboer 
Automower 310 Mark II og 315 Mark II veier bare 9,4 kilo hver, og den lette vekten gjør de skånsomme mot gresset. Klipperne er batteridrevne og gir verken fra seg utslipp eller avgasser.

Les også:  Påskeferie: NAF advarer mot løse gjenstander i bilen

Støynivået er lavt, derfor kan gressklipperen jobbe når som helst på døgnet uten å forstyrre omgivelsene. Alle Husqvarna Automower er utstyrt med alarm og kan ikke anvendes uten den personlige PIN-koden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.