MUSIKK: The Prodigy ute med ny mix av «Firestarter»

playground

Nå er er det 25 år siden utgivelsen av The Prodigys «The Fat of the Land», et album så ikonisk at det gjorde lyden av underjordisk ravemusikk til en global kraft som fanget verdens oppmerksomhet og dominerte hitlistene.

For å feire kunngjør XL Recordings et begrenset opplag 2LP sølv 12″ vinylpakke av det originale albumet med en redesignet versjon av Alex Jenkins kunstverk, og en splitter ny remiks av «Firestarter» av drum and bass-pioneren Andy C T.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Prodigys tredje studioalbum «The Fat of the Land» ble et globalt fenomen, og debuterte som nummer én på albumlistene rundt om i verden, og det har solgt over 10 millioner eksemplarer. Den første singelen som ble gitt ut fra albumet var den brennende «Firestarter» som så Keef Flint innta scenen på vokal for første gang, og ble gitt ut sammen med den banebrytende videoen skutt dypt under Londons gater, regissert av Walter Stern.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.