MUSIKK: Ny single fra Simen Mitlid – Tell Me Everything

hes

I dag har Simen Mitlid sluppet låta «Tell Me Everything», som er andre låt fra det kommende albumet til Simen Mitlid.

Låtskrivertalentet fra Os har på kort tid gjort seg bemerket både på den norske og internasjonale indie-scenen. Tidligere i år slapp han låten «Saturdays», som fikk varme anbefalinger av NRK P3 og Stavanger Aftenblad.

– Skissen til «Tell Me Everything» fant jeg i en notatbok som dukket opp da jeg trengte tekst til en ny låt. Versene er ganske absurd og drømmende, men jeg synes det funker bra. Jeg stiller meg like uforstående til budskapet i teksten som enhver annen lytter, sier Simen selv.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.