MUSIKK: Eirik Lyng slipper singelen «En som dæ»

sony

Er Altaværingen Eirik Lyng landets eneste 16-åring som gleder seg til sommerferien er over? – Da starte æ på musikklinja ved Alta VGS og får jobbe med det beste æ vet, ikke bare på fritida men også på skolen, sier han.

Og det beste Eirik Lyng vet er altså musikk. Å skrive tekst og melodi, synge og spille inn i studio. Og, sist, men absolutt ikke minst, stå på en scene foran publikum for å fremføre resultatet.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Eirik har blitt beskrevet som «Sondre Justad på Red Bull» og «en blanding av Kristian Kristensen og Marcus & Martinus».

Eirik Lyng har et mål å nå inn til folkesjela, og å ta den helt ut på scenen. Han fikk en pangstart, med gode opplevelser og tilbakemeldinger allerede i 2017, da han deltok i MGPjr.  Det ga ham også vissheten om at det var dette han ville satse på!

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Ellers er musikk naturligvis en stor inspirasjon, særlig svensk pop og norske artister som for eksempel Karpe, Sigrid, og tidligere nevnte Sondre og Kristian, som han beskriver som «mine nordnorske helta». 

Selv er Eirik stolt over å bli omtalt som en del av en ny generasjon nordnorsk popartister. Det er en musikalsk arv han tar på alvor, og første smakebit fra skoleelev og artist Eirik Lyng er altså «En som dæ».

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.