MUSIKK: Biffy Clyro – MTV Unplugged: Live at Roundhouse London (album)

mtv live

Live er Biffy Clyro kanskje aller mest kjent for sin elektriske og eksplosive energi, men bandet har gang på gang demonstrert at musikken deres gjør seg utmerket også i nedstrippet format. I dag er albumet MTV Unplugged: Live at Roundhouse London ute.

8.november i fjor var Biffy Clyro med på å relansere den ikoniske MTV-serien «Unplugged», da de inviterte til akustisk konsert i Roundhouse i London. Med det går de i band som Nirvana, Oasis, Pearl Jam og R.E.M.s fotspor.

Les også:  Innspillingen av "Olsenbanden - Siste skrik!" er i gang – Taima og tilrettelagt!

Set-lista fra konserten, og dermed også dagens utgivelse, er rik på favoritter fra Biffy Clyro-katalogen. «Machines» er allerede et veletablert høydepunkt på bandets konserter, og låter som «Many of Horror», «Re-arrange» og «Medicine» passer ypperlig til Unplugged-formatet. I tillegg presenteres vi for nedstrippede versjoner av låter som opprinnelig er mye mer dramatiske og aggresive i det musikalske uttrykket, som «The Captain», «Black Chandelier» og «Bubbles».

Les også:  Viaplay starter innspillingen av ny serie om Amerikas mest beryktede cowboy – «Billy the Kid»

MTV Unplugged: Live at Roundhouse London inneholder også noen “special treats” for Biffy-fans. Blant annet leverer bandet en fantastisk versjon av Beach Boys-klassikeren «God Only Knows», i tillegg til en helt ny Biffy Clyro-låt, «Different Kind of Love».

I september legger bandet ut på MTV Unplugged-turné for å gi flere fans sjansen til å oppleve den unike konserten live. Oversikt over datoer og byer her, samt albumets tracklist ligger i vedlagt dokument.

Les også:  Erna og Jonas møtes på Vestfronten under Olavsfest i sommer

Hør Biffy Clyro – MTV Unplugged: Live at Roundhouse London (album) her:

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.