Halvdan Sivertsen ute med låta «Veien tilbake»

hes

«Så e den over, den store stria» synger Halvdan Sivertsen tilsynelatende optimistisk på sin nye låt, «Veien tilbake». En håpefull, men likevel vedmodspreget sang om tida vi lever i og sliter med. Likevel konkluderer teksten med at vi har et stykke igjen.

En fortsatt behersket optimistisk Halvdan Sivertsen forteller:

– Vi sender ut denne sangen til det norske folk, og håper den kan bidra til litt livslyst og framtidstro. Vi klarte akkurat å gjøre oss ferdig i Store studio i Bodø før den sørafrikanske mutanten fikk sneket seg inn og tvang byen til å stenge ned. Skjønt vi rakk det jo på en måte ikke helt, siden to av oss faktisk ble smitta i forbindelse med ferdigstillingen av sangen. De er heldigvis friske nå, forteller han. 

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Sivertsen forteller videre at det var herlig å kunne møtes i studio og spille sammen igjen som band etter et år uten særlig musikalsk aktivitet.

– Da vi møttes igjen, var vi nøye med smittevern og holdt god fysisk avstand, sier Sivertsen.

– Vi hadde ikke spilt sammen siden den store 70-års feiringa mi i Oslo Spektrum i januar 2020, så jeg hører både gjensynsglede, spilleglede, protest og sinne, håp og engasjement i det vi spilte inn. Det ble noen minneverdige timer i studio, såpass at jeg faktisk blir litt rørt når jeg nå hører på det i etterti, fortsetter han.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Og gløden som Halvdan og bandet opplevde i studio, skinner tydelig igjennom på resultatet.

– Jeg takker mine glimrende medmusikanter, og sender all verdens gode tanker til alle som sliter med helse, økonomi, ensomhet og framtidsfrykt, ja med alt det vanskelige dette jævlige viruset har påført oss.

– Jeg gleder meg til å møte dere på konserter og festivaler igjen, og jeg vet det kommer til å skje.»Så e den over, den tunge tida, den må vær over snart…», avslutter Sivertsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.