MUSIKK: Ane Brun ute med låta «Take Hold of Me»

hes

Ane Brun den sjette låten fra sitt kommende album, som ventes til høsten. Den fremdeles utitulerte platen, blir hennes åttende studioalbum.

Låten ”Take Hold of Me” ble skrevet sammen med Martin Hederos og Josefin Runsteen våren 2019. 

Ane Brun forteller om prosessen:

«Jeg har nesten aldri skrevet musikk sammen med andre på denne måten før. Altså sittet sammen i et rom og laget noe fra helt bunnen av.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Som regel foretrekker jeg å være i min egen boble, alene, i begynnelsen av låtskriverprosessen. Det er en veldig intim og intens aktivitet, som er både meditativ og intuitiv, og krever mye improvisasjon.

Men jeg bestemte meg for å gi det en sjanse, og selv om jeg nesten rødmet litt fordi jeg følte meg så sårbar mens jeg vrengte sjelen foran tre venner, er jeg veldig takknemlig for at jeg gjorde det. Både fordi det kom noen nydelige låter ut av det, og fordi det gjorde meg modigere.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Teksten startet med disse linjene: “My existence is screaming, it’s a physical feeling, of missing out on dance and light”, som forsøker å beskrive en eksistensiell kompleks tilstand, en abstrakt følelse som har kommet og gått gjennom livet mitt. Og som i denne pandemi-perioden har blitt forsterket.

En følelse av at ting er satt på vent, at livet ikke blir levd i sitt fulle potensial, og at de store spørsmålene lurer rett under overflaten. Dette er noe i allefall jeg har kjent mye på i denne vanskelige situasjonen vi er inne i akkurat nå».

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.