Instabank og Eplehuset med samarbeid som skaper digital begeistring

eplehuset

Instabank og Eplehuset inngår samarbeid og lanserer Eplehuset Oppdatert. Den nye finansieringsløsningen gjør at du til enhver tid kan ha tilgang til de nyeste Apple-produktene for en lav fast månedspris. Avtalen gjelder finansiering av iPhone, iPad, Apple Watch og Mac-maskiner med bytterett i Norge.

Samarbeidet trådte i kraft 22. mai 2018 og gjelder alle Eplehusets butikker rundt om i landet. For en fast månedspris kan forbrukerne bytte inn sine produkter innen en avtalt tid. En iPhone kan byttes inn etter ett eller to år, en iPad etter to og Mac etter tre år.

Ønsker du derimot å bytte ut produktet ditt tidligere eller senere enn avtalt, beregnes en ny månedspris med bakgrunn i produktets verdi på det tidspunktet.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Digital begeistring
Dagens forbrukere følger den teknologiske utviklingen og er i stor grad interessert i hyppigere utskifte av sine produkter fordi det stadig introduseres nye Apple-modeller på markedet.

– Dette er en utvikling som allerede finnes og vi ønsker å komme med et konsept som tar høyde for det. De eldre modellene som blir byttet inn blir reparert og solgt på nytt, og det betyr god resirkulering av forbrukerelektronikk. Dette er noe vi håper vi kan benytte oss av på flere områder, sier administrerende direktør i Instabank, Robert Berg.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Instabank er en ny bank med fokus på gode brukeropplevelser og en del av bankens strategi er satsningen på kjøpsfinansiering, både digitalt og gjennom retail-og detaljhandel.

– Fokuset ligger på forbrukerne, og vi er glade over samarbeidet med Eplehuset, som vi anser som en sterk partner som jobber både bevisst og målrettet, forteller Berg.

Kjedesjef på Eplehuset, Espen Berger forteller at de har stor tro på det de anser som et etterspurt konsept.

– Det handler ikke lenger om å kjøpe kun enkeltprodukter, nå kan man skreddersy sin egen teknologipakke. Vi mener fleksibiliteten og mulighetene man får med Eplehuset Oppdatert er det som gjør produktet unikt, og derfor vil være en interessant løsning for mange. Og ved lansering av et nytt produkt betyr det mye å ha med positive, fremoverlente samarbeidspartnere som er villige til å være med å utvikle ny teknologi. Det setter vi stor pris på, og vi ser frem til å bygge opp dette produktet sammen med Instabank, forklarer Berger.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.