Lofotværingen Captain Sukram slipper album med bodøværinger

Captain Sukram

Markus Dvergastein (aka. Captain Sukram) har blitt Lofotværing og slipper albumet «Pillowtalk & Sundowns» sammen med to bodøværinger.

Captain Sukram vokste opp i hardcore-miljøet i Sandnes på 2000-tallet. Han fant sin vei til musikkbransjen som gitarist for bandet Purified In Blood, med konserter på Øyafestivalen, Norway Rock og Rockefeller tidlig i karrieren.

10 år senere opererer han innen en helt annen sjanger, bor i Lofoten og er klar for sin egen album-debut. Debuten har han kalt «Pillowtalk & Sundowns», og den er et manifest til hans forkjærlighet for lavmælt raffinert viserock på Californisk 70-tallsvis.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

Bodøværingene og brødreparet Martin Smådal Larsen (Jako Vidal) og Jørgen Smådal Larsen (Kråkesølv) er helt essensielle på denne platen som produsenter og medmusikere. Martin synger også på platen, og har co-skrevet et par av låtene.

Albumet «Pillowtalk & Sundowns» slippes 27. november via bergenske Tik Records.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.