Lexus åpner helt ny butikk i Bodø

nordvik

Det har lenge vært en drøm for oss å inkludere Lexus i vår portefølje. Det japanske bilmerket er kjent for sine luksuriøse hybridbiler, solid kvalitet og ekstraordinære opplevelser.

Butikken i Bodø er konstruert slik at kunden skal føle seg som hjemme og kunne unne seg litt ekstra luksus i hverdagen, forteller Morten Teksnes, salgssjef og brand manager hos Lexus Bodø.

Lexus Bodø ble etablert høsten 2019 og nå står det nye forhandleranlegget på Stormyra ferdig. Lexus Bodø er den 11. forhandleren til bilmerket i Norge. Nordvik står bak denne etableringen.

Les også:  Forsvarsministeren åpner Øvelse Nord i Bodø

– Kundene i Nordland har tatt godt imot oss, noe vi er veldig takknemlig for. Modellene til Lexus er attraktive og salget hittil har gått over all forventing, forteller Teksnes. 

Det nye lokalet inneholder bilutstilling med nye biler. I det eksisterende bilanlegget finnes også brukte Lexus, samt autorisert verksted for service og vedlikehold.

– Det er første gangen vi bygger en butikk med så høye krav til standard. Sortland Entreprenør og Elektro Bodø har nok en gang levert oss et flott bygg sammen med lokale leverandører, forteller eiendomssjef Paal Skaalsvik.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

– Nordvik jobber aktivt med bærekraftsmålene og har en arbeidsplan om å redusere energiforbruket. Det er gjort fremtidsrettede og langsiktige investeringer for å energi-optimalisere bygningsmassen på hele området. Det er blant annet boret 3000 meter med rør for å kunne benytte seg av jordvarme som kilde til ren energi. I sommermånedene når byggene kjøles, lagres varmen i brønnene og kan tas i bruk når det blir kjøligere ut på høsten, sier en stolt eiendomssjef Paal Skaalsvik.

– Denne framtidsrettede investeringen vil også forsyne Nordviks eksisterende bygningsmasse på Stormyra med energi. Det er installert energistyring som gjør at vi kan følge energiforbruket kontinuerlig og gjøre justeringer fortløpende fra servicesenteret.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

– Det er mange spente kunder som er nysgjerrig på den nye butikken. Vi gleder oss til å gi dem en fin opplevelse, forteller Teksnes. Lexus har vunnet Autoindex ni år på rad, og vi skal gjøre det vi kan for at de forblir de mest tilfredse bileierne i Norge. Vi er ydmyk og stolt, og gleder oss til å ta fatt på oppgaven, avslutter Teksnes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.