Joshua French om sitt nye liv som familiemann i eksklusivt intervju

tv2

Det har nå gått halvannet år siden Joshua French kom hjem, og TV 2s Fredrik Græsvik har fått et eksklusivt møte med mannen han sist traff i fengselet i Kongo. I dokumentaren får seerne se hvordan French reagerer når han besøker bestevennen Tjostolv Molands grav for første gang, og han forteller om sitt nye liv som familiemann.

Få journalister har vært tettere på Kongo-saken enn TV 2s Fredrik Græsvik. Den erfarne utenriksreporteren smuglet kamera inn i fengselet i Kongo. Han overvar sammenbrudd, fulgte rettssakene fra rettssalen og så frykten på nært hold da dødsdommen falt. Han og Joshua French har timevis med samtaler i Kongo bak seg. Men de har aldri møttes på norsk jord. Før nå.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

Hvordan arter hverdagen seg når man har opplevd det French har? Er det mulig å vende tilbake til et normalt liv med kjæreste og familie etter åtte år i kongolesisk fengsel? Hvem er Joshua French nå? Og hva skjedde egentlig den skjebnesvangre maidagen i 2009?

Se det eksklusive intervjuet i dokumentaren «Joshua French – dødsdømt og fri» på TV 2 torsdag 25. oktober kl. 20.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.