Økologiske maiskaker med melkesjokolade i Bodø-butikkene

midsona

Friggs populære maiskaker kommer med enda en ny smak – tynne og sprø maiskaker med trekk av nydelig melkesjokolade.

Våren 2016 lanserte Friggs maiskaker med superfrø i norsk dagligvare-butikker, og ble på kort tid markedsleder i kategorien. Nå utvider Friggs sortimentet med smakfulle maiskaker med melkesjokoladetrekk.

Friggs maiskaker er glutenfrie, og basert på 100 % naturlige og økologiske ingredienser. Maiskakene blir laget på omtrent samme måte som popcorn. Maisen blir poppet inni en rund form, før de blir fuktet og dyppet i melkesjokolade. Når maisen blir poppet blir det ikke brukt noen form for olje, som gjør at maiskakene består av 100% mais før sjokoladen tilsettes.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

– Friggs nye maiskaker har en herlig smakskombinasjon av det søte fra sjokoladen og det sprøe fra maisen. Perfekt for kosestunden, sier Emelie Grönsterwall, innovasjonsansvarlig hos Friggs.

Maiskakene fra Friggs passer for dem som er opptatt av å ta helsebevisste valg, men som ikke ønsker å gi avkall på smaken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.