I dag åpner Scandic Leknes Lofoten

scandic leknes lofoten

Scandic Hotels, Nordens største hotellkjede, befestet sin posisjon i Nord-Norge da det høsten 2017 ble kjent at Lofoten Hotell blir en del av Scandic.

Scandic Leknes Lofoten ligger sentralt plassert i byen Leknes i hjertet av Lofoten, fem minutter unna flyplassen og med kort avstand til handelssenteret. I dag åpner hotellet i ny Scandic-drakt under navnet Scandic Leknes Lofoten.

– Med åpningen av Scandic Leknes Lofoten ser vi frem til å styrke vår posisjon i Nord-Norge ytterligere. Lofoten er en viktig turistdestinasjon og en region som har opplevd en formidabel vekst de siste årene, ikke minst som en helårsdestinasjon. Scandic Leknes Lofoten blir et godt tilskudd for Scandic i Vest-Lofoten, og vi gleder oss til å komme i gang og tilby gjestene gode opplevelser på hotellet, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Les også:  Over 4 millioner til landbruket i Nordland

Hotellet ligger i nærheten av både fjell og hav, og området rundt hotellet byr på fantastiske naturopplevelser. Hotellet har 63 rom fordelt på to etasjer og har gjennomgått en større renovering av rom og fellesarealer. I restauranten Bevares serveres lokal mat i hyggelige omgivelser. Hotelldirektør Kristian Talmo og hans medarbeidere ser frem til å bli en del av Nordens største hotellkjede.

– Dette er en stor dag for oss som jobber på hotellet. Vi ser veldig optimistisk på 2018, og har allerede booket inn flere rom enn noen gang tidligere. I tillegg er det flere store prosjekter i området som gir god trafikk til hotellet, blant annet innspilling av en TV-serie, bygging av en ny videregående skole og et kjøpesenter, i tillegg til flere nye veiprosjekt. Det er heller ingen tvil om at det har store fordeler å bli innlemmet i Nordens største hotellkjede, blant annet med lojalitetsprogrammet Scandic Friends med mer enn to millioner medlemmer. Vi har store ambisjoner for hotellet og ser frem til å bli en del av Scandic-familien, sier Talmo.

Les også:  Sortland: Sterk Ap-kritikk av Høyre i Kleiva-saken

Scandic Leknes Lofoten blir Scandic-kjedens andre hotell i Lofoten og kommer i tillegg til nyrenoverte Scandic Svolvær. Overtakelsen av tidligere Lofoten Hotell er en del av en franchise-avtale mellom Scandic Hotels og Norlandia Hotel Group. Administrerende direktør i Norlandia, Morten A. Kahrs, har også forventinger knyttet til samarbeidet. Det nordiske hotelldriftselskapet har en portefølje på 27 hotell i Norge og Sverige med både egne og eksterne brands.

Les også:  Nesten 150 nordlandsbedrifter stiftet i ekspressfart – Kan vinne pris

– Scandic er en spennende kjede i vekst og en godt innarbeidet aktør i hotellmarkedet. Med sin erfaring og sitt gode omdømme, er vi trygge på at Scandic Hotels vil tilføre hotellet betraktelig merverdi, sier han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.