bygg snekker måling

Nå blir det ny hall for byggfag på Leknes

I dag ble det underskrevet kontrakt mellom Nordland fylkeskommune og entreprenør Gunnvald Johansen Bygg AS om bygging av en ny hall for byggfag ved Vest-Lofoten videregående skole. – Hallen vil gi et... Les mer »
lufthavn

Styrker FOT-rutene i Nord-Norge

Regjeringen har akkurat kunngjort at de vil styrke de såkalte FOT-rutene i nord. Prisene reduseres og setekapasiteten økes betydelig. Fylkesrådsleder i Nordland, Elin Dahlseng Eide, mener dette er en merkedag for kommunikasjonen... Les mer »
nordvik

Lexus Bodø utvider i Nordland

I 2020 åpnet Nordvik et nytt og moderne showrom for Lexus i Bodø. Nå utvider de tilbudet og tilbyr salg via Toyota forhandlerne sine fra Namsos til Harstad. Samarbeidet markeres med kundekveld... Les mer »
ambulanse

14 personer til sykehus etter bussvelt i Lofoten

En buss med totalt 36 personer om bord har sklidd av veien og veltet i Lofoten. 14 personer får behandling ved sykehus, opplyser NRK. Flere personer skal ha blitt fastklemt i bussen.... Les mer »
circle k amara

Nordlendinger har fylt denne koppen 18 millioner ganger

Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 17,7 millioner ganger i Nordland.  Hvert år siden 2003 har Koppen-kundene til Circle K Norge og forløperen... Les mer »
ratt subaru

Bil i Nord AS blir forhandler for Subaru

Det er store forventninger knyttet til Subaru sin aller første elbil, e-SUVen Solterra. Den kommer i 2022, og avtalen med Bil i Nord tilfører Subaru solid styrke i forhandlerleddet nord i landet. – Bil... Les mer »
brann

Brann i fritidsbolig på Leknes

Politiet fikk en melding om brann i en fritidsbolig På Skullbru ved Leknes. Utrykningsenhetene rykket ut til brannstedet, opplyser politiet. Brannvesenet rapporterer om åpne flammer fra fritidsboligen. Politiet kom kort tid etter... Les mer »
circle k

Nordlandsstasjoner redder 6800 måltider fra å bli kastet

De siste 12 månedene har kunder ved 10 Circle K-stasjoner i Nordland kjøpt om lag 6800 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Mo i... Les mer »
politi

Voldelig mann i 20-årene på Leknes arrestert

En mann i 20-årene skal ha slått til en person utenfor et utested på Leknes i Vestvågøy natt til lørdag i 4-tiden. Personen ble da gitt pålegg om å forlate sentrum. Personen... Les mer »
ambulansebil

Påkjørt i oppkjørsel i Leknes: En person skadet

Ambulanse og politi rykket ut til privatadresse i Leknes på Vestvågøy etter en melding om at en person ble påkjørt i en oppkjørsel natt til torsdag. Vedkommende ble sjekket av ambulanse og... Les mer »