ratt subaru

Bil i Nord AS blir forhandler for Subaru

Det er store forventninger knyttet til Subaru sin aller første elbil, e-SUVen Solterra. Den kommer i 2022, og avtalen med Bil i Nord tilfører Subaru solid styrke i forhandlerleddet nord i landet. – Bil... Les mer »
brann

Brann i fritidsbolig på Leknes

Politiet fikk en melding om brann i en fritidsbolig På Skullbru ved Leknes. Utrykningsenhetene rykket ut til brannstedet, opplyser politiet. Brannvesenet rapporterer om åpne flammer fra fritidsboligen. Politiet kom kort tid etter... Les mer »
circle k

Nordlandsstasjoner redder 6800 måltider fra å bli kastet

De siste 12 månedene har kunder ved 10 Circle K-stasjoner i Nordland kjøpt om lag 6800 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Mo i... Les mer »
politi

Voldelig mann i 20-årene på Leknes arrestert

En mann i 20-årene skal ha slått til en person utenfor et utested på Leknes i Vestvågøy natt til lørdag i 4-tiden. Personen ble da gitt pålegg om å forlate sentrum. Personen... Les mer »
ambulansebil

Påkjørt i oppkjørsel i Leknes: En person skadet

Ambulanse og politi rykket ut til privatadresse i Leknes på Vestvågøy etter en melding om at en person ble påkjørt i en oppkjørsel natt til torsdag. Vedkommende ble sjekket av ambulanse og... Les mer »
pils

Slåssing på pub i Leknes

Politiet rapporterer om slåssing på en pub i Leknes sentrum natt til lørdag. En mann lå på bakken, ifølge politiet. Politiet har vært på stedet og det skal ikke ha vært synlige... Les mer »
avinor

Anbefaler ny storflyplass på Leknes og ny veiløsning i Lofoten

Et prosjekt i regi av Avinor og Statens Vegvesen har utredet «Framtidig transportløsning for Lofoten, Ofoten og Vesterålen». Prosjektets styringsgruppe anbefaler ny storflyplass på Leknes og ny veiløsning mellom Svolvær og Leknes.... Les mer »
politiet

Dame i 60-årene savnet i Leknes

Politiet lette etter en savnet dame med rullator. Damen skal ha vært savnet siden 10-tiden tirsdag. Beskrivelseen av damen var grå kåpe, gråe sko, sort bukse, halvlangt/kort grått hår. Den savnede damen... Les mer »
up

Trafikkulykke i Leknes: Bilfører til sykehus

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke på Skifjordveien i Leknes 13-tiden tirsdag, nyttårsaften. En bil har havnet i grøfta og det var en person i bilen. Ambulanse, brannvesen og en politipatrulje... Les mer »
politi

Dørvakt på Leknes til legevakten

Politiet rapporterer om en voldshendelse på et utested i Leknes natt til lørdag. Dørvakten skal ha blitt slått til. Politiet har pågrepet en mann i 20 årene. Sak er opprettet og etterforskning... Les mer »