Husarrest med Finn Bjelke og Yan Friis debuterer på skjerm

radio vinyl

Herrene har vært på damejakt helt siden de meldte overgang fra NRK til Radio Vinyl i fjor høst. Deres kvinnelige makker gjennom 19 år i Herreavdelingen, Ingrid Bjørnov, valgte ikke å følge etter av helsemessige grunner.

Gleden var derfor stor da Finn Bjelke og Yan Friis omsider fikk et nytt damebekjentskap. Thea Klingenberg er det nye tilskuddet i Husarrest på Radio Vinyl, hvor hun både utfordrer karene og sørger for mye latter og glede i studio.

Klingenberg er allerede en kjent stemme for mange, blant annet som programleder i podkasten Foreldrerådet. Hun var et opplagt valg for herrene. 

– Thea er vel så kvikk som oss, og vi liker damer som er godt skåret for tungebåndet. Vi har tidligere jobbet med skarpe damer som Anne-Kat. Hærland, Ingrid Bjørnov og Sarah Natasha Melbye, for å nevne noen, og Thea føyer seg pent og raskt inn i den gjengen, sier Bjelke.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Selv beskriver Klingenberg opplevelsen som både overveldende og nervepirrende.

– Å bli med i Husarrest var som å bli tatt med på verdens største familieselskap på første date. Heldigvis viser det seg at Husarrest-familien er full av kjærlighet, jeg tror aldri jeg har fått en så varm velkomst av noen før, ikke en gang min egen familie. Så vi dater fortsatt, og jeg er nyforelsket i både Finn, Yan og lytterne, forteller hun.

Les også:  VIDEO: Pass på vekta til vinterferie-bilen!

Finn og Yan feirer det nye damebekjentskapet ved å invitere lytterne til sending. For første gang i historien vil Husarrest bli å se på skjerm.

– Vi gjorde noen spede forsøk på dette på den forrige arbeidsplassen vår, men teknikken spilte ikke helt på lag og det var ikke ressurser til å gjennomføre det på en ordentlig måte, sier Bjelke.

– Nå skal vi være forsiktige så vi ikke «jinxer» dette før vi er på luften, men vi satser på at det går greit når vi nå engang prøver oss. Hverken Yan eller jeg er spesielt opptatt av å være så synlige, og trives mere enn godt nok i radio. Streaming blir nok ikke noe fast opplegg, men det er alltid gøy å prøve noe nytt. Hvis folk er interessert i å se på to «fryktkurver» skal vi «bjuda på», lover Bjelke.

Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

– Det eneste problemet er hvordan vi skal få lyssatt Yan, som henger i et horn på studioveggen, legger han til.

Tirsdag 2. april sendes programmet direkte fra studioet på Radio Vinyls hjemmesider og Facebook. Alt du trenger å gjøre er å sitte klar foran skjermen kl 21.00 og trykke på play.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.