Humorlegenden Herodes Falsk kommer til Bodø

stendup

Herodes Falsk er en norsk komikerlegende, og mange regner Falsk som Norges første stand-up-komiker. Hans første stand-up-album «Born in Drammen» utkom i 1984 og solgte til gull. Og nå kommer Herodes Falsk til Bodø.

Han har samarbeidet med artister som Jonas Fjeld, Jahn Teigen og Tom Mathisen. Laget dusinvis av musikkalbum, tv-serier, bøker og sceneshow, enten alene eller sammen med Prima Vera og Tom Mathisen. Herodes har mottatt NRK-komiprisens ærespris med Prima Vera og blitt kåret av TV2s seere til å være blant de 10 beste norske komikerne gjennom tidene, sammen med Tom Mathisen.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Med dette showet har du for første gang muligheten til å bli personlig kjent med artisten som har beriket Norges kulturliv med så forskjellige ting som galskapen til Prima Vera og teksten til Jahn Teigens «Min første kjærlighet».
For alle som er vokst opp etter 1955 vil møtet med Herodes bli et humoristisk koldtbord av sterke minner fra en uforglemmelig tid.

– Jeg håper at showet vil bli som et godt nachspiel etter et helt liv, fordi fra scenekanten vil jeg fortelle historier som vanligvis ikke tåler dagslys, ler Herodes.

Les også:  Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Etter fantastiske tilbakemeldinger etter comebacket i Drammens Teater og utsolgte forestillinger på Latter i Oslo, kommer nå endelig den levende legenden til Bodø og Stromen.

Det at Herodes Falsk er tilbake alene på scenen er sjelden kost. For alle som liker komedie er dette en unik mulighet til å oppleve en av norsk humors levende legender gjøre det han kan aller best: Fortelle morsomme historier.

Les også:  Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Rett før helgen gjorde Herodes Falsk et intervju med sin lokalavis, Drammens Tidende, hvor han bekreftet at dette blir hans siste turné noensinne.

Så dersom bodøværinger ønsker å få med seg dette showet, så er det rett og slett nå eller aldri.

Showet heter «En gang Herodes Falsk – alltid Herodes Falsk» og går av stabelen 12. oktober på Stormen konserthus i Bodø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.