Her er nye Ford Focus ST stasjonsvogn

ford

Ford viser nå frem de første bildene av den helt nye råtassen Ford Focus ST som stasjonsvogn.

Focus ST, som er utviklet av Ford Performance, ankommer Norge i løpet av sommeren. Bilen kombinerer rå kjøreopplevelse med praktiske og familievennlige egenskaper i en sporty innpakning.

Den nyeste generasjonen av Fords 2.3-liters EcoBoost-bensinmotor er med sine 280 HK den sterkeste motoren som noensinne har blitt levert i en Focus ST. Den kan fås enten med en 6-trinns manuell girkasse eller som 7-trinns automatgirkasse.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

Ford har også utviklet den sterkeste dieselmotoren som noensinne er levert til en Focus i den nye ST-varianten. Den 190 HK sterke 2-liters EcoBlue dieselmotoren leverer maksimalt med krefter ved 3500 o/min.

Nye Focus ST har også blitt større og mer praktisk innvendig enn den forrige generasjonen. Den økte akselavstanden til nye Focus ST gir passasjerene langt bedre plass. Også bredden foran er blitt langt bedre. Focus ST er også for første gang tilgjengelig med tilhengerfeste, som gjør den mer anvendelig for familier.

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

Bilen er også utstyrt med flere avanserte sportsteknologier som gjør den perfekt, både som familiebil, men også til banekjøring.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.