Glimt vant over Viking: Feiret seriemestergullet med fyrverkeri

fyrverkeri

Bodø/Glimt tok imot Viking på Aspmyra stadion til sesongens site kamp lørdag kveld. Glimt hadde allerede sikret seriegullet før kampen startet.

Fredrik André Bjørkan spilte sin kamp nummer 100 for Glimt, Ulrik Saltnes har nå spilt 200 kamper.

Etter endel press fra Glimt setter Sondre Brunstad Fet inn 1-0 til hjemmelaget. Kasper Junker satte ett nytt mål for Glimt og stillingen var 2-0 etter bare 20 minutter.

Glimt har flere flotte sjanser men stillingen er 2-0 når dommeren blåste til pause.

Etter pausen sender Zicnkernagel ballen i mål, men han står i offside. Viking kom mer inn i kampen i midten av andre omgang, så skjer endel bytter.

Så er det plutselig Kasper Junker som scorer sitt 27. mål denne sesongen og Glimt leder 3-0. Så blåser dommeren av kampen og feiringen startet.

Alle glimtspillerne fikk gullmedaljer og pokalen ble gitt til laget, så startet fyrverkeriet på Aspmyra stadion.