Glimt slaktet Start på Aspmyra

glimt

Serieleder Glimt tok imot Start på Aspmyra lørdag kveld, men tross coronatiltak ble stemningen bra på tribunen. Victor Okoh Boniface åpnet festen for Glimt med 1-0 etter 17 minutter. Patrick Berg satte inn 2-0 etter 35 minutter og det virket som kampen allerede da var avgjort.

Etter pausen satte Glimt inn nådestøtet og på bare tre minutter satte Glimt inn like mange mål. Jens Hauge satte inn 3-0 på straffe etter 53 minutter, Philip Zinckernagel satte inn 4-0 etter 54 minutter og Jens Hauge scorte 5-0 etter 56 minutter.

Det var med andre ord en total slakt av Start som ligger nede på tabellen. Boniface satte faktisk inn 6-0 etter 60 minutter. Dommeren blåste av kampen og slakten var et faktum.

Bodø/Glimt står nå med hele 53 scoringer på 15 kamper. Det er ny norsk rekord.

– Det er morsomt at vi setter ny rekord. Vi ønsker jo å spille offensiv fotball og underholde, så det er gøy, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til NRK.