«Funkygine» er tidenes «Skal vi danse»-favoritt

dansing

På lørdag var det sesongpremiere i «Skal vi danse», og Jørgine «Funkygine» Vasstrand fra Ålesund er en av årets deltakere. Før første dans blir bloggeren utpekt som enorm favoritt til å vinne av spillselskapet Betsson.

– Vasstrand er den klareste forhåndsfavoritten vi noen gang har hatt for «Skal vi danse». Våre oddssettere vurderer at hun har alt som trengs, og mer til, for å gå seirende av parketten i høst, forteller Carl-Henrik Tuwezen, markedssjef i Betsson, i en pressemelding.

På spillselskapets oddslister blir «Funkygine» gitt 2,10 i odds. Det tilsvarer at Betsson mener hun har en vinnersjanse på omtrent 47 prosent. Det er en kvartet bestående av tidligere blogger Emilie «Voe» Nereng, influencer Isabel Raad, realitykjendis og artist Adrian Sellevoll, og eks-svømmer Aleksander Hetland som blir utpekt som de største utfordrerne. Alle fire har fått 7,00 i odds.

– «Funkygine» er jo topptrent, og historisk sett har det alltid vært en veltrent deltaker som har gått til topps i «Skal vi danse». En annen egenskap våre oddssettere mener blir viktig er at hun har et forrykende konkurranseinstinkt.  Vi føler oss sikre på at hun vil legge ned hundre prosent innsats på hver eneste dansetrening, helt til bevegelsene sitter spikret. I tillegg er hun veldig populær i sosiale medier, og vi tror hun vil klare å mobilisere følgerne sine til å stemme, slik at hun sikrer seg mange stemmer derfra, forklarer Tuwezen, før han fortsetter:

– I tillegg har hun også en bra dansepartner i Jørgen Nilsen, som vant med Helene Olafsen i 2017. Han vet hva som kreves for å vinne konkurransen, og det er klart en fordel. Alt er i alt er det mye som tilsier at Vasstrand skal gå til topps, men ingenting er sikkert før siste dans er gjennomført. Selv om hun er kjempefavoritt, så må hun passe seg for å bli hovmodig og ta seieren på forskudd, avslutter Tuwezen.

Betssons odds for «Skal vi danse»:
Jørgine «Funkygine» Vasstrand – 2,10
Emilie «Voe» Nereng – 7,00
Adrian Sellevoll – 7,00
Aleksander Hetland – 7,00
Isabel Raad – 7,00
Christian Strand – 8,00
Victor Sotberg – 9,00
Sandra Borch – 12,00
Bahareh Letnes – 15,00
Trine Haltvik – 15,00
Per Sandberg – 20,00
Jan Tore Kjær – 25,00 

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.