Fem skoler til semifinalen i AF-kollektivet

af gruppen

NTNU Trondheim, Universitetet i Agder, NMBU, OsloMet og Høgskulen på Vestlandet er videre til semifinalen i kampen om ett års gratis bolig i AF-kollektivet. Nå venter nye utfordringer!

Det har vært hektisk spilling av ingeniør- og økonomistudenter i hele landet de siste ukene. Totalt har 1900 spillere spilt spillene 167.000 ganger!

De innledende rundene med digitale spill er nå avsluttet. Over 200 studenter ved de fem beste skolene er videre til semifinalen.

Semifinalen starter 12. november
– I semifinalen som åpner mandag 12. november skal studentene fortsatt bruke mobilen. Frem til nå har deltakerne kunnet spille og stadig forbedre seg, i semifinalen vil de kun ha en mulighet til å løse oppgaven. Semifinalen består av tre oppgaver som vi håper studentene både synes er utfordrende og morsomme, sier Sif Løvdal, rekrutteringssjef i AF Gruppen.

I finalen skal fem skoler bli til tre. For finalistene som kommer videre til finalen, venter en helg i Trysil i februar. I løpet av helgen kåres det studiestedet hvor AF-kollektivet skal åpne i studieåret 2019/2020.

AF betaler ett års husleie for studentene som flytter inn i kollektivet. Studentene vil få mulighet til å knytte verdifulle kontakter og få påfyll og inspirasjon fra bransjens fremste fagpersoner. Til gjengjeld håper AF å bli utfordret av nysgjerrige studenter som skal være med å forme fremtiden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.