Experis Executive i medvind

Experis Executive

I 2018 økte Experis Executive omsetningen med mer enn 15% og tok nye markedsandeler. Direktør for Experis Executive, Ingjerd Birkelund, tror de kan gjenta prestasjonen i 2019.

I løpet av 2018 utførte Experis Executive mer enn 120 oppdrag innen lederrekruttering og lederutvikling. Selskapet har hatt en solid vekst, tatt nye markedsandeler og bistått med å løse strategisk viktige oppdrag. Direktør Ingjerd Birkelund for Experis Executive gleder seg over resultatene.

Les også:  LESERINNLEGG: Tør regjeringspartiene støtte egne valgløfter?

– Vi har lagt bak oss et fantastisk år, men skal ikke hvile på laurbærene. Nå gleder vi oss til å bygge videre på dette grunnlaget, sier Birkelund. 

I fjor bistod selskapet i rekrutteringen av 80 stillinger på topp- og mellomledernivå. Særlig innen IT, bank/finans og akademia har Experis Executive bygget en solid markedsposisjon. Sammen med øvrige deler av Experis leverte Executive rekrutteringstjenester for nesten 60 millioner kroner i 2018.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.