Trine Skei Grande-skandalen: Offer sammenligner åker-sex med voldtekt

trine skei grande venstre

Bodøposten.no trykket i januar saken om at det var rykter om at Trine Skei Grande kunne være involvert i en sexskandale med en ung gutt som var bare 17 år i alkoholpåvirket tilstand. Men Grandes talsperson sa da til Bodøposten.no at dette var usanne rykter.

Kort tid etter kunne Bodøposten.no så publisere nyheten om at familien til gutten hadde bekreftet ryktene om sexskandalen. Må nå har skandalen tatt en enda mer sensasjonell vending.

Trine Skei Grand skal ifølge vitner ha befølt en rekke gutter og menn i skrittet i forkant av hendelsen i åkeren, og i et intervju med Resett sammenligner nå offeret hendelsen med voldtekt.

Les også:  LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

– Men jeg ser det kanskje klarere nå at en situasjon der en 38 år gammel mann har befølt samtlige kvinner i skrittet for så å finne en beruset 17-årig jente som ble med fordi hun ikke visste bedre, raskt ville blitt kalt for en voldtekt. Folk rundt hadde også reagert annerledes, og i alle fall ikke med hånliggjøring og vitseri, slik jeg har måttet leve med, sier offeret til Resett.

Les også:  Ny rapport: Barnevernet slaktes av Helsetilsynet

Flere vitner skal ha sett offeret gråte etter hendelsen. Offeret som nå er 26 år åpner også døren for at andre bør avgjøre om Trine Skei Grande er en overgriper.

– Grunnen til at det ble skrevet «vi var to om det» og «frivillig» er vel for at jeg ikke ble dratt med eller holdt fast. Jeg hadde heller ingen intensjon om å skade Trines rykte og omdømme med å kalle henne en overgriper. Det fikk eventuelt noen andre beslutte at hun var, sier mannen.

Les også:  LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

Tidligere har Venstre-lederen avvist at det dreier seg om en voldtekt.

– Jeg kan sikkert ha gjort noen dumme ting, men jeg er ingen overgriper, uttalte Trine Skei Grande til Aftenposten.

 

Foto: Venstre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.