Dra på kortreist luksusferie

Luksusferier er ikke noe som utelukkende kan foregå i fremmede land under en palme, luksus er blitt et svært utvidet begrep, og etter hvert som verden endrer seg, kommer det hele tiden nye redefinisjoner på hva luksus innebærer. I denne artikkelen kan du lese litt mer om kortreiste luksusferier og hva du kan få ut av det. Kanskje er drømmeferien nærmere enn du tror?

Dra på luksusferie i Sverige og Danmark

Som sagt så trenger ikke luksusferie å innebære eksotiske destinasjoner, det behøver ikke en gang å innebære hotell. Du kan nemlig leie flotte feriehus med luksusattraksjoner som du aldri har tenkt på. Det er enda mer eksklusivt enn hotell fordi du får det hele for deg selv. Det gjør det lett å reise flere sammen og det gjør det mulig å samle familien og få en helt uforglemmelig ferie.

Et luksusferiehus tilrettelegger for den perfekte luksusferie. Her kan du nemlig skreddersy ferien din i en grad som du ikke kan med en ferdigkjøpt ferieopplevelse. Alle attraksjonene ligger til rette for dere, så er det opp til dere å fylle ferien med minner og gode opplevelser. Det er lett i et luksusferiehus i Sverige eller idylliske Danmark.

Kombiner luksusferie med bilferie

Det tar ikke lang tid å fly til Danmark eller Sverige, men hvis man legger sammen reisetid til og fra flyplassen og venting på flyplassen så blir det fort mye lenger tid enn du regner med. Det kan godt være at flyturen i seg selv bare er på under en time, men det er allikevel mange andre ting som skal tas med i tidsberegningen. Er det kanskje nesten like raskt å kjøre?

Det kommer selvfølgelig helt an på hvor du skal. Det er fullt mulig å gjøre kjøreturen i seg selv til en del av ferien. Det er mer miljøvennlig enn å fly og man kan ta bilferge hvis man vil ha med bilen på turen. Så er det mye lettere å komme seg rundt til attraksjoner, i butikken og å utforske området når man kommer frem til destinasjonen.

Hva er kortreist luksus?

Kortreist luksus er akkurat det det høres ut som, det handler nemlig om å ikke gå over bekken etter vann. Det er fullt mulig å finne luksus her hjemme, men man kan også dra til det umiddelbare utland og finne det man leter etter. Da får man feriefølelsen, muligheten for å oppleve en litt annen kultur og den luksusopplevelsen som hører med et fantastisk luksusferiehus i et av de flotte og hakket mer eksotiske nabolandene våre.

Hva kan jeg få i et luksusferiehus?

Et luksusferiehus kan innebære flere forskjellige ting. Spa, basseng, aktivitetsrom, biljard og utendørs spa – listen er nærmest endeløs. Det vil også si at du kan velge et feriehus som passer perfekt til deres behov. Det finnes for eksempel noen feriehus som er mye mer barnevennlige enn andre. I tillegg kan man få feriehus som egner seg til konferanser, eller hvis man skal på en liten firmatur. Da kan man få både i pose og sekk – med gode muligheter for å slappe av samt fasiliteter for prosjektfremvisning og møter.

Det hele kommer an på hva du trenger. Det er dine behov som blir ivaretatt – og det er luksus i alle ledd.

Hva skal jeg velge?

Hvis du har bestemt deg for å dra på kortreist luksusferie, men du vet ikke hva slags feriehus du skal velge, så skal du lese med videre her. Alle feriehusene vi har sett på er utstyrt med boblebad, så det trenger du slett ikke å tenke på som tilvalg. Du skal først og fremst ta stilling til hvor dere vil hen. Hvis dere vil til Danmark, kan det være lurt å se på hva som ligger i området dere vil til, så dere kan planlegge aktiviteter utenfor feriehuset også og få mest mulig ut av ferien.

Det er også lurt å tenke på hvilke fasiliteter dere vil ha. Det blir unektelig en uforglemmelig ferie for barna, hvis det er et svømmebasseng involvert. Dette er også en feature som gir luksusfølelse og som også kan være bakgrunn for de bildene man gjerne vil ta fra luksusferien og legge på sosiale medier. Hus med svømmebasseng, er helt klart også det første man tenker på, når det er snakk om luksusferie i et luksushus.

Nyt luskusferien 

Med svømmebasseng, spa, boblebad, badstue og biljard, så får man muligheten for å leve som en Hollywoodstjerne på ferien – uten å dra til Hollywood. Det handler også om å komme bort fra faste og vante rammer. Man kommer ut av komfortsonen, men inn i en ny komfortsone der alt er luksusriøst – og det er noe man venner seg uhyggelig fort til.

Det finnes heldigvis mange fantastiske luksusferiehus å velge mellom, og man har gode muligheter for å finne et som passer perfekt til fantasien om en kortreist luksusferie. Pakk bilen og badetøyet og dra på ferien du alltid har drømt om.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.