ANNONSE: Derfor skal du kjøpe en trådløs støvsuger

Er du lei av å skulle skifte stikkontakt flere ganger hver gang du støvsuger? Har du bruk for at støvsugingen skal gå som en lek? Så skal du investere i en trådløs støvsuger. Hvis du vil bli klokere på, om en trådløs støvsuger er noe for deg, så skal du lese med her.

Få en pålitelig rengjøringsassistent

Ethvert hjem, er avhengig av å ha en støvsuger som lever opp til forventningene, og som fungerer optimalt. Hvis du er lei av å slepe en tung gammel posestøvsuger gjennom stuene, så kan det være på tide at du investerer i en trådløs støvsuger. Støvsugingen blir nemlig ikke lenger er sur plikt, når du kan fly rundt, fra rom til rom, med en trådløs støvsuger.

Når du ikke skal forholde deg til ledninger og stikkontakter, så får du nemlig mye større bevegelsesfrihet, og du kan komme frem med støvsugeren over hele huset. Også der som du kanskje tidligere ble nødt til å bruke en billig håndstøvsuger. En trådløs støvsuger oppfyller alle de behovene som du har til en støvsuger. Spesielt for deg som bor i en bolig med flere etasjer, så kan rengjøringsoppgavene bli lettere. Forestill deg bare å støvsuge trappen, uten at du risikerer å snuble i ledningen!

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Hvis du bor i en ett plans bolig, med store flater, så kan det være at du skal undersøke muligheten for å investere i en robotstøvsuger. Denne kan nemlig også være en god rengjøringsassistent, som fjerner alle rester av støv og dermed også din dårlige samvittighet.

Hjemmet ditt blir renere med en trådløs støvsuger

Når det blir lettere å komme frem med støvsugeren, så vil det være lettere å ta støvsugeren frem fra skapet. En trådløs støvsuger kan nemlig stå på ladning, når ikke den er i bruk, på den måten så er den klar til bruk, akkurat når du har bruk for det. Du skal selvfølgelig huske å lade den opp, da det vil være irriterende hvis støvsugeren er tom for strøm, akkurat når du har bruk for den.

De fleste trådløse støvsugere er også poseløse, sånn at du bare kan tømme beholderen, når den er full. Hvis du, eller noen i familien, plages med støvallergi, så er den trådløs støvsuger en god løsning. For å slippe for de irritasjoner som støvet gir, så skal man nemlig støvsuge ofte. Når det er lettere å støvsuge, som det er med en trådløs støvsuger, så vil hjemmet blir så godt som støvfritt.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Velg en best i test støvsuger

Hvis du skal være sikker på at du investerer i en trådløs støvsuger, som oppfyller alle de kravene som du har, så skal du orientere deg i en støvsuger test. I en støvsuger test blir støvsugerne vurdert ut fra funksjoner, design og pris samt forskjellige tester for eksempel i forhold til sugeevne og brukervennlighet. Hvis du kjøper den trådløse støvsugeren som ligger på topp i testen, ja så får du en av de beste støvsugerne på markedet.

Flere støvsuger produsenter tilbyr kvalifiserte trådløse støvsugere, så du kan velge og vrake mellom de forskjellige merker. Mange nordmenn sverger til støvsugere fra Electrolux, som også har trådløse støvsugere i sitt sortiment. Du kan også finne gode støvsugermodeller hos merker som Miele, Bosch og Dyson. Hvis du kjøper en best i test trådløs støvsuger, så får du en støvsuger med like god sugeevne som den tradisjonelle støvsugeren, og som er mye lettere å håndtere.

Er det noen ulemper med en trådløs støvsuger?

Selv om en trådløs støvsuger er fantastisk, så er det selvfølgelig noen ulemper med den. Den største, er selvfølgelig at den har en begrenset aksjonstid. Hvis du har en støvsuger som du kan sette inn i stikkontakten, så kan du i prinsippet støvsuge hele dagen. Det er selvfølgelig annerledes med den trådløse. For de fleste, så er støvsugingen likevel hurtig overstått, så dette er sjelden et reelt problem. Det er selvfølgelig viktig at du sørger for å få oppladet støvsugeren, mellom hver gang du bruker den.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

En annen ulempe er at det en trådløs støvsuger har et litt annet design enn den tradisjonelle støvsugeren, og har derfor litt større utfordringer med å komme under sofa og senger. Dette er noe som flere produsenter kikker på, og det tar ikke lang tid, før den trådløse støvsugeren også kommer med utskiftelige skaft. De fleste som investerer i en trådløs støvsuger, vil si at fordelene absolutt overgår ulempene.

Som alltid når du skal kjøpe støvsuger, så skal du kjøpe den modellen som matcher det behovet som du har, best mulig.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.