Dekksjekkdagen utvides

bildekk

Torsdag 1. september er det klart for tidenes tredje Dekksjekkdag, hvor du har muligheten til å sjekke dekkene dine gratis hos en rekke dekkforhandlere over hele landet. Nå kan du sjekke dekkene dine enda flere steder enn tidligere. 

Det var høsten 2021 at den aller første Dekksjekkdagen i regi av Continental ble arrangert, og fremover skal det arrangeres en Dekksjekkdag hver vår og hver høst – like før det er på tide å bytte til henholdsvis sommerdekk og vinterdekk. 

Les også:  Oppgraderer Steigentunnelen

God dekksikkerhet gir økt trafikksikkerhet. Lufttrykket har i dag blitt lettere å følge opp på nyere biler som overvåker dette og varsler bilføreren ved avvik, men det er fortsatt mye folk ikke tenker over med dekkene som bør følges opp. Er mønsterdybden god? Er det skader på dekket eller antydninger til ujevn slitasje? Eller er dekkene rett og slett for gamle? Det er en rekke ting som bør sjekkes med jevne mellomrom, men for alle som er usikre på hvordan de følger opp dekkene selv har de nå muligheten til å få sjekket dem, helt uten kostnad.

Les også:  Sykkeltyverier koster mer enn biltyverier

-Vi har i år utvidet antallet steder hvor man kan sjekke dekkene sine gratis. I tillegg til hos Dekkmann og Dekk Partner kan man i høst også sjekke dekkene sine hos våre partnere Mobile, Motor Forum, Dekkstra og Møller Bil. Totalt er det over 250 lokasjoner over hele Norge hvor man nå kan få sjekket dekkene sine, sier Alexander Clementz, Trade Marketing Specialist i Continental Dekk Norge.

Les også:  Ny rapport: 91 selvmordsforsøk ved barnevernsinstitusjoner i 2023

På nettsiden www.dekksjekkdag.no er det mer informasjon om hvor og hvordan du kan få sjekket dekkene dine.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.