MUSIKK: Lukas Graham – 3 (The Purple Album)

universal

Danske Lukas Grahams tredje album, som følger opp bandets internasjonale gjennombrudd Lukas Graham (The Blue Album) fra 2015, er ute nå.

3 (The Purple Album) er et album til, for og om livet – det vi lever her og nå, det som engang var og det som kommer. På det nye albumet har frontmann Lukas Forchhammer tatt utgangspunkt i sitt eget liv, her og nå.

Les også:  Slik blir "Kvelden før kvelden" på NRK

Første singel, «Love Someone», har gått til gull i Norge og ligget stabilt i Topp 10 på Spotify, ble til da Lukas blev far til datteren Viola: ”Jeg kan godt blive bange – bange for, at miste dem jeg har allermest kært. Den handler derfor for mig om, at vågne op om morgenen og føle sig, som det lykkeligste og heldigste menneske, fordi man har, dem man har”.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

3 (The Purple Album) er skrevet og spilt inn fra september ‘17 til våren ’18 i København og Los Angeles. Albumet er produsert av Morten ”Rissi” Ristorp og Morten ”Pilo” Pilegaard.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.