CHC vant ny kontrakt i Norskehavet

chc

CHC Group er tildelt kontrakten med det østerrikske olje- og gasselskapet OMV (Norge), om helikoptertjenester til oljefeltet Hades/Iris i Norskehavet.

– Vi gleder oss til å jobbe som OMVs luftfartspartner på dette prosjektet, sier Helene Nesvåg, Sales Director for CHC i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

– Dette prosjektet gjør det mulig for oss å bygge videre på vår lange erfaring med å hjelpe olje- og gasskunder på den norske sokkelen, mens vi fortsetter å utvikle våre tjenester og teknologi for å møte etterspørselen på best mulig måte.

Les også:  Streikefare i Avinor fra onsdag

Prosjektet begynner i Q2 2019 med en flyvning til riggen Deepsea Bergen fra CHCs base i Kristiansund. Det vil bli opp til fire flyvninger i uken med et Sikorsky S92, som har en velprøvd sikkerhet- og tilgjengelighetsdokumentasjon.

– CHC er stolt av å kunne tilby trygg og pålitelig transport til kunder på norsk sokkel, sier sier Per Andre Rykhus, General Operations Manager, i CHC Helikopter Norge.

Les også:  Streikefare i Avinor fra onsdag

Vi ser frem til å hjelpe OMV med deres transportbehov i dette prosjektet, og vi er ivrige etter å komme i gang med å fly på vegne av dem når prosjektet er i gang neste år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.