Bodøværinger reiser mer eksotisk

maldivene

Drømmer du om sol, vaiende palmer og endeløse strender? Da er du ikke alene! Salget av eksotiske reiser øker stadig i følge Norges største reisearrangør.

Det å fly litt lengre for varme og gode opplevelser skremmer ikke bodøværingene som vil ha et avbrekk fra slafs og kulde i vinterhalvåret. Ifølge Røhr-Staff er Maldivene et av Vings største eksotiske reisemål på vinterstid, med en salgsøkning på 46 prosent sammenlignet med samme tid i fjor.

Les også:  Frykter flere alvorlige MC ulykker i Nordland

– ­Denne vinteren har vi hatt en vekst på hele 30 prosent mot samme tid i fjor, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Ifølge Røhr-Staff er Maldivene et av Vings største eksotiske reisemål på vinterstid, med en salgsøkning på 46 prosent sammenlignet med samme tid i fjor.

– Thailand er fortsatt også en klar favoritt, og mye av årsaken til dette er nok at vi har direktefly til Phuket. Men også Bali og Mauritius er populære reisemål nå på vinteren, sier Røhr-Staff.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Et annet reisemål som også har blitt svært populært er Dubai, som Ving har mer enn fordoblet salget til.

– Storby, med alt det har å by på, kombinert med sol og bad er fristende for mange, og derfor velger de Dubai, sier Vings informasjonssjef.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.