Bodøgutter til NM i biljard

arctic blijard

De to bodøguttene Alexander Hansen (bildet) og Anders Brannfjell er lidenskapelige om biljard. Og fra 29. september til 1. oktober skal de konkurrere med de beste biljardspillerne i hele landet. Da er det nemlig NM i biljard.

Anders er den man i biljard-miljøet i Bodø forventer seg høyest plassering av. Anders Brannfjell har to 9. plasser fra tidligere norgesmesterskap.

– Denne gangen håper vi Anders kommer til kvartfinale, sier Alexander Hansen i Arctic biljard.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

Og det er ingen grunn til å tvile på det. I biljardsalongen i Storgata 31 i Bodø sentrum spiller og øver et lite og aktivt miljø så ofte de kan.

Her har de skikkelige 9-fots konkurransebord, ikke 7-fots bord som er mest vanlig på puber. Biljard forbindes kanskje med drikking og lek, men har utviklet seg til å bli en anerkjent konkurransesport.

– Biljard er en seriøs sport med kongepokal og TV-sendinger med høye seertall, sier Alexander.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

Om du har lyst til å bli med i Arctic biljard kan du sjekke Facebook-siden her. Biljard er en inkluderende sport som er åpen for alle, så her er det bare å prøve seg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.