FrP satser på kvinner i Nordland

kassandra jensen frp

Torsdag 27. september besøkte finansminister og partileder i Frp, Siv Jensen, Bodø. Hun hadde et tett program der hun blant annet besøkte industrikonferansen, Private barnehagers landsforbund (PBL), felles medlemskveld med de borgerlige partiene i byen, med mer.

Hun tok seg også tid til å snakke med Nordland Frps organisatoriske nestleder, Kassandra Petsas, om kvinnesatsingen til partiet.

– Når vi i Nordland Frp først setter i gang kvinnesatsingen, gjør vi det skikkelig. Lørdag 29. september går hele tre kvinnekonferanser av staben parallelt rundt om i Nordland – en i Mosjøen, en i Bodø og en i Narvik, forteller Petsas.

Les også:  Arbeiderpartiet vil styrke veterinærtjenestene i Nordland

Hun fortsetter:

– Konferansene varer fra klokken 11:00 til klokken 18:00, og har flere kjente fjes på de ulike programmene. Narvik får eksempelvis besøk av eldre- og folkehelseminister Åse Michalsen (FrP), og Mosjøen av Nordland Frps egen stortingsrepresentant Hanne Dyveke Søttar. I tillegg har vi vektlagt å få besøk av private bedrifter, som for eksempel Norges Toppidrettsgymnas og Gode Øyeblikk som skal holde fremlegg i Bodø.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

Partileder Siv Jensen er fornøyd:

– Det er veldig bra at Nordland FrP jobber for å rekruttere flere kvinner, sier hun.

Jensen fortsetter:

– Det er ingen grunn til at ikke flere kvinner skal stemme Frp. Vår politikk for en enklere og tryggere hverdag passer for alle. Vi vet at mange er opptatt av eldreomsorg, trygge skoleveier, mobbing, sykehus, og innvandrings- og integreringspolitikk. Dette er viktige saker for Frp.

Les også:  Romindustrien i nord skyter fart

Den unge nestlederen i Nordland Frp avslutter:

– Konferansene er gratis, og inkluderer ikke bare hyggelig selskap og spennende foredrag med tema som helse, skole og eldreomsorg – men også en herlig lunsj. Man er velkommen uansett om man er medlem eller ikke. Vi håper med dette at flere damer oppdager Frps gode politikk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.