ANNONSE: Bo miljøvennlig med minihus

Vi blir stadig flere mennesker her i verden og vi bygger tettere og tettere i både store og små byer, i land over hele verden. Så hva er løsningen på denne overbefolkningen? Hvordan skal vi mennesker ha plass til å leve og bo som vi ønsker uten at det blir så tettbebygd at naturen har forsvunnet helt? Løsningen har du nok hørt om allerede og det som kanskje startet som en trend, har utviklet seg til å bli en helt ny måte å bo og å leve på. Vi snakker selvsagt om minihus, eller mikrohus som det også er kjent som. Ved å bo på et mindre areal, vil vi automatisk bruke mindre ressurser som strøm, vann og varme, noe som helt klart gjør dette til et langt mer miljøvennlig måte å bo på.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

## Minihus – Brukes som både bolig og hytte

For noen vil det selvsagt ikke være aktuelt å selge sitt store hus og flytte hele familien på to voksne og tre barn inn i et minihus, men det er også mulig å ha et minihus som en hytte. Minihus, eller mikrohus, er kompakte boliger som er designet med smarte løsninger i fokus. Det er mer enn nok plass til at en familie på både fire, fem eller seks kan sove der i tillegg til å ha oppholdsrom, kjøkken og bad. 

Etterhvet som minihus har blitt mer og mer populære rundt i hele verden, og også her i Norge, dukker det stadig vekk opp nye løsninger og også nye firmaer som tilbyr skreddersydde hus til sine kunder. Det eneste du behøver å tenke på er en tomt hvor du kan plassere huset og firmaet vil ta seg av resten. I de fleste tilfeller vil firmaet også ha frakt inkludert i prisen når du kjøper ditt minihus, så du kan få den plassert på en klar tomt, akkurat når og hvor du vil.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Det er mange firmaer som hele tiden er på utkikk etter nye og bærekraftige løsninger for å gjøre deres minihus og deres produkt enda mer miljøvennlige. Dermed kan det være at de tar i bruk resirkulerte materialer, sånn som fraktcontainere og treverk. 

## Minihus finnes i alle størrelser

Det er mange fordeler med minihus, de er langt billigere enn en tradisjonell bolig, de er miljøvennlige og bærekraftige og de kan plasseres akkurat der du ønsker. Det at minihus også er å få i en rekke ulike størrelser, betyr i tillegg at alle kan finne det designet og den størrelsen som passer best for deres behov. Du finner minihus som er så små som 13,4 m2 og de går også opp til både 26,8 m2 eller større. 

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Et minihus kan brukes til så mangt, enten du ønsker å ha det som hytte på fjellet, badstu nede ved sjøen, helårsbolig for en grønnere hverdag, et anneks eller noe helt annet. En ting er sikkert og det er at minihus har kommet for å bli.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.