ANNONSE: Slik kan du bli en bedre fotballspiller

fotball

Fotball er verdens desidert mest populære ballspill, og de fleste har et forhold til fotball, noen få liker ikke fotball men veldig mange elsker fotball.

Mange som er bitt av fotball-basillen startet med å spille fotball i ung alder, og de fleste spiller fotball i mer eller mindre grad senere i livet, og mange beholder fotball som en hobby, enten som publikum og fan, eller som aktiv fotballspiller.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Uansett hvilket nivå du er på som fotballspiller – kanskje spiller du fotball som mosjon, på bedriftsidrettslaget, ditt lokale fotball-lag, eller kanskje har du ambisjoner om å bli profesjonell fotballspiller, enten i de lavere divisjonene eller kanskje drømmer du om å spille i OBOS-ligaen, Eliteserien eller Toppserien for kvinner – så har du sikkert et ønske om å bli en bedre fotballspiller.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Nå kan du få tips og triks fra den kjente amerikanske fotballspilleren Matt Smith om hvordan du kan forbedre dine ferdigheter som berøringer, ballsparking, dribling og bevegelser.

Epic Soccer Training gir deg alle tipsene du trenger får å kunne bli en bedre fotballspiller, uansett utgangspunkt.

Gjennom flere moduler kan du bearbeide dine ferdigheter med ballkontroll, bevegelser på fotballbanen og så videre. Dessuten får du også guider som viser deg hvordan du kan bli en bedre fotballspiller gjennom bedre kondisjon og bedre kosthold.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Epic Soccer Training gir deg dessuten personlig coaching på epost der du kan ta opp ulike deler du kan forbedre deg på.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.