ANNONSE: Flotte baderomsmøbler med det lille ekstra

baderomsmøbler

Mange mener kjøkkenet eller soverommet er det viktigste rommet. Men mange mener også baderommet er viktigst. Et kjøkken består stort sett av komfyr, kjøleskap og vask. Og i et soverom er det jo ikke så mange møbler.

Men på badet spiller møbler og utstyr en meget viktig rolle. Baderomsmøbler og baderomsutstyr får rommet til å praktisk fungere, men det er også på baderommet at utforming, funksjonalitet og kvalitet virkelig skiller klinten fra hveten.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Baderomsutstyr av dårlig kvalitet kan fort bli kostbart, og standard baderomsmøbler kan fort bli kjedelige og skjemmende.

Det finnes flere produsenter å velge mellom, men den ledende innen sanitær og baderom i Norden er nok Ifö som har fått en særstilling når det gjelder både stil og kvalitet. På nettsiden til selskapet finner du møbler og produkter til baderommet.

Ifö har forhandlere over hele Norge, men du kan sjekke om din rørlegger eller VVS-butikk har merket, eller du kan sjekke det på nett. Nettsiden har også oversikt over alle modellene som er tilgjengelige slik at du lettere finner det som kan passe i ditt baderom.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Det første man merker på nettsiden er at man har fokus på design og «det lille ekstra». Se bare på hvordan dette toalettet fungerer:

https://www.youtube.com/watch?v=SsRCak40VJw

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.