Anna Kajander fra Lofoten slipper debutalbumet «Mandag»

drabant

Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten, en særegen stemme og slagkraftige tekster, har Anna Kajander allerede erobret mange musikkelskeres hjerter med sine vakre låter. Nå kommer debutalbumet.

Allerede med debutsingelen, kjærlighetserklæringen «Sabla fin» beviste 25-åringen fra Kabelvåg at hun var et navn verdt å merke seg.

Låten lå 10 uker på spillelistene til NRK P1 og havnet på toppen av Spotifys «Norway Viral 50»-liste.  I etterkant har singler som «Idioti», «Omforlatelse» og «Forsiktig» blitt sluppet som perler på en snor, og 7. februar kommer endelig albumet «Mandag».

Les også:  Buitink ny leder i Nordland SV

«Mandag» er en samling sterke låter med bemerkelsesverdige tekster om å være ung, om å finne sin retning i livet, om gamle spøkelser, og å gi seg hen til forelskelse. Anna Kajander er kunststudent, og har selv laget kollasjen som pryder omslaget til albumet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.