Ole Magnus (25) satte verdensrekord i Timbersports

timbersports

Ole Magnus Syljuberget imponerte både konkurrenter og tilskuere da han da han knuste den gamle verdensrekorden i øvelsen «Stock Saw» under helgens nordiske mesterskap i STIHL Timbersports.

Ved hjelp av motorsag kappet 25-åringen fra Mesnali i Ringsaker av sin treskive på kun 8,51 sekunder – hele 63 hundredeler raskere enn den forrige verdensrekorden.

– På grunn av korona har det jo ikke vært noen konkurranser og mest egentrening. Jeg var derfor litt overrasket over at det gikk så fort. Dette gir veldig motivasjon til å satse videre, sier han.

Les også:  Ni norske svømmere representerer Norge i EM

I tillegg til en ny verdensrekord, satte Ole Magnus også nye personlig rekorder i øvelsene Standing Block Chop og Single Buck.

Ole Magnus var eneste norske utøver som deltok i den øverste PRO-klassen. Det sterke resultatet holdt til en soleklar seier i Stock Saw-konkurransen. Sammenlagt ble han nummer fem i mesterskapet, som ble arrangert i Stenkullen i Sverige.

Benedicte Movik i STIHL Timbersports tror den nye norske verdensrekorden vil stå lenge.

Les også:  Eliteserien: Glimt vant mot Sarpsborg 08

– Det Ole Magnus leverte i det nordiske mesterskapet var virkelig imponerende. Etter å ha studert videobildene er det ikke lett å se hvor mange steder det går an å hente inn tid på denne øvelsen. Jeg tror det vil ta lang tid før noen slår denne rekorden!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.