ANNONSE: Alt du trenger å vite for å investere i nye kryptovaluta

Å investere i kryptovaluta er en form for investering som stadig vokser. Alt flere traders får opp øynene for denne type investering og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor.

Kryptovaluta er en veldig volatil form for investering, som kan gi en god utbytte raskt. Denne guide er for deg som er interessert i å investere i krypto.

Hva er viktig å vite for å investere i kryptovaluta

Det er noen punkter som er veldig viktig for deg som har lyst til å investere i kryptovaluta. Vi skal gå gjennom disse nå.

1. Bruk en pålitelig handelsplattform

Første ting du bør se etter er en god og pålitelig kryptobørs. Dette er egentlig ikke noen forskjell fra annen trading.

Å vite om en kryptobørs er pålitelig er ikke alltid helt enkelt. Derfor kan du ta hjelp fra guider likt denne for å finne gode alternativer. Sjekk alltid sikkerheten på plattformen, slik at den er god. For eksempel bør alle transaksjoner være kryptert.

2. Vurder kryptovalutaens risiko

Selv om det kan være både spennende og eventuelt også gi høye avkastninger, er der også veldig viktig å vurdere risikoen rundt kryptovaluta. Den har en høy volatilitet som kan gi store avtrykk i lommeboken din og den kan snu begge vei veldig kjapt.

Dette er en desentralisert valuta og den er ikke reglert på noen måte. Det har mange fordeler, men det gjør også at valutaens verdi kan bli veldig påvirket utenfra. På godt og vondt.

3. Gjør undersøkelser av prosjektet du å ønsker å investere i

Hvis du allerede er vant til å trade med for eksempel aksjer, er dette ikke noen nyhet for deg. Akkurat som ved all slags trading, skal du alltid selv gjøre undersøkelser av kryptoprosjektet før du investerer. For eksempel kan du sjekke ut:

  • Hvilken blokkjede valutaen er bygget på
  • Hvilken teknologi som er bak valutaen
  • Hvis det er muligheter for staking/mining
  • Hva valutaen kan bli brukt for og hvor bredt akseptert den er
  • Hva slags planer som ligger fremover for kryptovalutaen
Les også:  ANNONSE: Kom deg i bedre form med sykkel

4. Definer hva som er målene med din kryptoinvestering

Dette punktet er det ikke alle som tenker på, men du bør også få definiert for deg selv hva slags mål du har med å investere i krypto. Er det å få pengene å vekse til et spesifikt sum, er det å finne krypto som kan bli brukt bredt som betalingsmidler, er det en del av å diversifisere din tradingportefølje – eller kanskje noe annet? Vær klar over målene og hold deg deretter til disse.

5. Diverifiser din kryptoportefølje

Diversifiering er veldig viktig for alle traders. Hvis du ikke har en bredd i din kryptoportfølje, vil det være veldig stor risiko for at du taper alt. Har du spredd ut investeringen dine over mange forskjellige kryptovaluta vil ikke portføljen din bli like påvirket hvis en valuta taper mye i verdi. Diversifisering innen krypto er når du sprer investeringene dine ut over flere typer av kryptovaluta. Det kan for eksempel være at du investerer i krypto som har forskjellig nisje (for eksempel meme coins, gaming valuta, etcetera).

Investere i kryptovaluta – Nye kryptoprosjekter som kan være verdt å investere i

Å investere tidlig i en kryptoprosjekt gir deg god sjanse for å bli med på toget når valutaen vokser. Siden nye kryptovalutaer ofte er veldig rimelig i pris er det også en grei måte å få diversifisert porteføljen godt, uten at det koster deg en formue. Vi skal nå se på noen nye kryptoprosjekter som kan være verdt å investere i.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade er en kryptovaluta som har hvert veldig populær over 2022. Den har hatt en av de beste forhåndssalgene på hele år og er spådd å få en god utvikling. En stor anledning til at D2T er blitt så populær er fordi den vil bli notert på LBank Exchange. Plattformen bak valutaen vil også gjøre krypto tilgjengelig på en enkel måte for alla typer av traders – også nybegynnere.

Les også:  ANNONSE: Kom deg i bedre form med sykkel

IMPT

IMPT.io er en miljøfokusert kryptovaluta, hvor det er mulig å kjøpe kompensering for karbonavtrykk, som vil bli brukt for trading. Det er en veldig stor interesse i å investere i IMPT kryptovaluta, og første trinn i forhåndssalget solgte slut veldig kjapt. Det er spådd at denne valutaen vil bli veldig stor etterhvert og en god indikasjon på at dette er riktig, er at det allerede er over ti tusen forskjellig merker som har ansluttet seg til IMPT økosystemet.

Calvaria

Gaming er en viktig del av krypto verden, og mange kryptovalutaer er native valutaer for forskjellige spill. Dette stemmer også for RIA, hvilken er Calvarias native valuta. Calvaria er en gaming plattform, hvor du vil ha mulighet for å blant annet spille for å tjene valuta (P2E), lage egne spillekort som du har mulighet for å selge, og selvsagt kan RIA også bli brukt for staking. Planen er å også få inkludert nya gamers i Calvaria, og hvis det lykkes godt har RIA en god potensiale for å vokse seg stor over tid.

Bitcoin

Bitcoin er ikke bare den mest kjente kryptovalutaen – den er the kryptovaluta. Selv om BTC ikke er en ny valuta er det fortsatt en krypto som det kan være verdt å investere i. Interessen for Bitcoin er høy og for mange nye krypto investorer, er dette den første kryptovaluta som vil bli kjøpt. Siden BTC er bestandig aktuell, er den også en kryptovaluta som kan være verdt å ha som en del i en diversifisert portefølje. BTC kan idag bli brukt for å betale på mange forskjellige nettsider.

Ethereum

Akkurat som Bitcoin er heller ikke ETH en ny kryptovaluta. Selv om den har eksistert en god stund nå, er det fortsatt mange som mener at Ethereum er en kryptovaluta som bør finnes i en god kryptoportfølje. ETH er den største konkurrenten til Bitcoin og den har idag blitt bredt akseptert som betalingsmiddel på nett.

Les også:  ANNONSE: Kom deg i bedre form med sykkel

 

Pålitelig kryptobørs

Å bruke en pålitelig kryptobørs er en av de viktigste tingene å tenke på når du skal investere i krypto. Dette er heller ikke noe som du må jukse med, siden det faktisk er pengene dine det er om. Bruk bestandig en kryptobørs som er anerkjent sikker.

eToro

Hos eToro har du mulighet for å investere i krypto på en grei og sikker måte. Denne plattform egner seg også veldig godt for nybegynnere, siden det finnes godt om instruksjoner på plattformen, hvordan den fungerer og hva du skal tenke på, etc..

eToro tilbyr også en rekke forskjellige funksjoner som gjør din trading ikke bare mer enkel og mer intressant, men også mer morsom. For eksempel finner du verdens største sosiale nettverk innenfor trading her. Du kan få mange gode tips og råd, å snakke med folk som har de samme trading interessene som du har. Hvis du vil la deg bli inspirert fra andre gode traders har du også mulighet for å bruke copytrading funksjonen på siden. Denne lar deg kopiere andre sine portføljer og mange synes dette er en god måte å få en grei portefølje direkte fra start.

Oppsummering

Nå har du fått en god gjennomgang av det grunnleggende som du trenger å vite for å investere i kryptovaluta. Uansett om du trader i liten eller stor volum, skal du alltid lese deg godt inn på de prosjekter du er interessert i å investere i. Det er også viktig å bruke en seriøs og sikker plattform når du investerer i krypto. Noen interessante krypto prosjekt som kan være verdt å investere i har vi også nevnt i dette her guidet. Husk at kunnskap er gull når det kommer til investering.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.