Akvaplan-niva åpner Bodø-kontor

akvaplan niva

Akvaplan-niva AS driver med forskning i NIVA-gruppen (Norsk Institutt for Vannforskning). Forskningen brukes til blant annet til innovasjon og miljøvennlig drift hos bedrifter og myndigheter.

Akvaplan-niva har 130 ansatte forskere og rådgivere fordelt på hovedkontoret i Framsenteret i Tromsø og kontorer i Alta, Kirkenes, Bergen, Trondheim, Ski, Stord og Oslo. I tillegg har selskapet utenlandskontorer i Island, Frankrike, og Russland.

Og nå åpner Akvaplan-niva også avdelingskontor i Bodø.

Les også:  LESERINNLEGG: Bodø2024 og forsoning i Nordland

– Bakgrunnen for etableringen i Bodø er at Nordland er Norges største havbruksfylke med et betydelig potensiale for videre utvikling. Akvaplan-niva har allerede mange kunder i Nordland og etablerer Bodø- kontoret for bedre å kunne følge opp både kunder og andre samarbeidspartnere i fylket, sier seniorrådgiver Tormod Henry Skålsvik.

Akvaplan-niva sin avdeling Bodø skal ledes av Tormod Henry Skålsvik. Med seg på laget har han rådgiverne Vera Remen (tidligere Akvaplan-niva Tromsø), Gyda Wuttudal Lorås og Stine Hermansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.