Opplev en 3D-printer på biblioteket

nordland fylkesbibliotek

Nå kan folk i Nordland få tilgang til en 3D-printer og få opplæring i denne nyttige og spennende teknologien på sitt lokale folkebibliotek.

I går samlet bibliotekansatte fra hele fylket i Bodø for å lære mer om biblioteket som skaperverksted og teknologi-arena. Blant annet fikk deltakerne prøve seg på 3D-printing i praksis, med kyndig hjelp fra kursholder og 3D-animatør Nils Grønningsæter.

– Nordland fylkesbibliotek har to 3D-printere til utlån for bibliotek i Nordland, slik at alle innbyggere fra 0 til 99 år kan komme på biblioteket og prøve den og vi regner med at dette vil være et populært tilbud for eksempel for skoleklasser også, sier Kari Meidell Sjule som er rådgiver hos
Nordland fylkesbibliotek.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Stormen bibliotek er også en del av denne ordningen så snart kan du oppleve en 3D printer i Bodø.

– Avansert og fremtidsrettet teknologi som dette håper vi kan være med å stimulere kreativiteten og skapergleden hos folk. I tillegg er folkebibliotekene en ypperlig arena for slike aktiviteter, sier Kari Meidell Sjule.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.