ABB Formula E girer opp for sjette sesong

abb

Denne ukens pre-sesongtesting av de avanserte, elektriske racerbilene finner sted i Valencia, Spania, og markerer åpningen av den sjette sesongen med ABB FIA Formel E Championship. I sitt tredje år som tittelpartner vil ABB nok en gang vise frem sine innovative produkter og tjenester for elektrisk transport og smarte byer.

Løpskalenderen begynner med back-to-back-løp i Saudi-Arabia 22. – 23. november og avsluttes i London med det 14. løpet i juli 2020. To nye hovedsteder er lagt til kalenderen, Jakarta, Indonesia og Seoul, Sør-Korea. I tillegg vil de to ikoniske bilprodusentene Porsche og Mercedes i år stille blant de 22 lagene i startboksene.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

ABB spiller en sentral rolle i hele verdikjeden for elektrisk transport. Alt fra et bredt spekter av roboter for samlebånd til distribusjon av kraft fra fornybare ressurser. I tillegg er ABB aktiv innem batterilagring, støttet av et digitalt energistyringssystem. Sist, men ikke minst, som markedsledende innen hurtigladeteknologi, er ABB en nøkkelspiller i den videre utviklingen av elektrisk transport.

ABB leverer for eksempel hurtig- og lynladestasjoner som er i stand til å levere nok energi til 100 km rekkevidde på bare 4 minutter gjennom partnere som Electrify America, IONITY, Fastned og mange flere.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

ABB tilbyr allerede et bredt spekter av løsninger for å forbedre energieffektiviteten til bygninger gjennom forskjellige produkter som kontrollerer energilagring, -distribusjon og -styring gjennom hjemmeautomasjonssystemet free@home. ABB har rundt 5 millioner komponenter for smarthusløsninger som kontrollpaneler, sensorer og programvare, installert i over 40 land over hele verden.

For transportindustrien tilbyr ABB løsninger i alt fra nettfordeling til ladepunkter for elbiler, elbusser og ellastebiler, samt for elektrifisering av skip, jernbane, trikker og taubaner. Med 11 000 hurtigladere solgt i 76 land over hele verden, er ABB teknologiledende på dette feltet.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

ABB vil fortsette som den offisielle ladepartneren til Jaguar I-PACE eTROPHY, støtteløpsserien til ABB Formule E. ABB Terra 53 hurtigladere sørger for energi til I-PACE SUV racerbilene gjennom løpshelgen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.