Flytter til Oslo for å ta utdanningen

karl Johan

Flere lokale medier landet rundt melder i disse dager om at personer i lokalmiljøet flytter til Oslo i forbindelse med utdanningen.

Og det er ikke så rart, i Oslo finner man ikke bare et stort utvalg av privatskoler og mange nisje-utdanninger, men også de store utdanningsinstitusjonene som Universitetet i Oslo holder til i hovedstaden.

En av de som merker den økte flyttingen til Oslo i forbindelse med utdanning er Ampntoula Ramantanovski som er daglig leder i Totalflytting Oslo AS.

Les også:  Sortland: Sterk Ap-kritikk av Høyre i Kleiva-saken

– Det er veldig hektisk på denne tiden av året, folk fra hele landet flytter til Oslo for å starte utdanning. Men det er særlig i områdene rundt som Lørenskog og Lillestrøm folk flytter med mye møbler, folk som flytter fra Nord-Norge har ikke med seg så mye møbler, sier han.

Men etter man har flyttet til Oslo for utdanningen er det også mange som bosetter seg i Oslo for å starte karrieren. I skrivende stund er det over 7.000 ledige stillinger i Oslo, og mange blir headhuntet før de er ferdige med utdanningen, melder Aftenposten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.